Ráno moudřejší večera?

Ráno moudřejší večera?

2. 10. 2014

Žiju sama s desetiletou kočkou Míšou, ale není mi smutno. Mám rodinu a kamarádky, občas se navštěvujeme, voláme si. Na nějaké smutnění není ani čas. Jen večery - to jsem opravdu sama. Ale mám i60, chodím si sem pro pohodu, pro zajímavosti a často i pro poučení. I tady mám přátele, kamarádky, s některými se znám osobně a je mi s nimi mocc dobře. Tak se vlastně na každý večer těším.

A včera byl "den seniorů", byla jsem zvědavá na výsledky dvou soutěží a také, co je nového na chatu. Jenže CHAT - tolik špíny, zloby i nenávisti, co se to s námi stalo. Kam se podělo moudré stáří, kde jsou ty milované a milující babičky a dědečkové?

Padla na mě tíseň a smutek a najednou, ač doma, začala jsem se bát, vlastně ani nevím čeho. Ta zloba ke mně z obrazovky nemůže, ale klid to z duše spolehlivě vyhnalo. Jakoby nestačilo, že to naše unavené zdravíčko se občas hroutí, že oči a sluch už také není co bývalo a najednou ani pohoda.

Už sem večer nebudu chodit, začínám se tu bát. Uvidím ráno, v nejhorším případě - už nikdy.

čtenáři
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Paní Olinko, dovolte mi, abych se také trochu vyjádřila. Jmenovaný večer jsem byla několikrát nehezky napadena, kritizována a skoro donucena od soutěže odstoupit. Vydýchal jsem tu křivdu a zklamání. Jsem zde mezi vámi krátce, ale neodejdu. Naopak se budu snažit občas přispět svojí " trochou do mlýna". Jsem člověk, který se téměř nikdy nesetkal s takovým nepřátelstvím. Miluji svoji rodinu, lidi kolem sebe a pochopitelně svého pejska Bertíka. Nevzdávejte to, určitě bude zase svítit sluníčko.
Soňa Prachfeldová
Olinko moc zdravím, také mi to vzalo chuť sem chodit, jaksi se mi i60 odcizilo tou zlobou a trapnostmi. jenže pak jsem si vzpomněla na Vás děvčata z HB , na další milé lidičky a přece to nevzdáme ! Hezké dny přeji !
Jitka Chodorová
Olinko,opravdu jsi nebyla sama,komu nebylo do zpěvu,i já se cítila nějak ztracena,zraněna,a začala se o to svoje místo na 60tce bát.Cítila jsem ale,že musím ještě vyslovit svůj názor,protože i mně ponížil jeden člověk,bohužel i takové máme mezi sebou.Jsem ale ráda,že to redakce vzala na uzdu,a snad dá škodná pokoj dobrým a přátelským lidem,jako jsi ty a většina lidí na 60tce.
Hana Rypáčková
Hezký páteční den.Trochu zamlžený, ale sluníčko se jistě ukáže.O to víc potěší.
Olga Štolbová
Ahoj děvčata a Honzo, díky, přesně tohle jsem asi potřebovala číst, že jste a budete tady a že nás všechny neotráví žádní špatně naladění "takysenioři"
Libuše Křapová
Ano, Olgo, včera to bylo moc nepěkné. Věřím, že už bude klid, že si s prudiči pan Raška a celé i60 včetně nás poradí. Že dostanou už slovo jen ti slušní, milující a milovaní dědečkové a babičky :-)
Zuzana Pivcová
Tvůj příspěvek mě, Olinko, velmi překvapuje. V obdobném duchu jsem totiž uvažovala a dosud uvažuji i já. Nikdo mě osobně nenapadl. Nestojím na ničí straně a právě tak nikoho nekritizuji. Přesto se mě vše hluboce dotklo, jako varování, kam až mohou dospět spory, a přitom nesmyslné a malicherné.
Jana Šenbergerová
Olinko, věřím, že dnešní ráno ti vehnalo pohodu do žil a vyhnalo tak všechny včerejší chmury, přestože na obloze se to jimi jen hemží. I nad těmi nejhustšími mraky svítí slunce a každá bouřka pročistí vzduch. Jen tu s námi hezky zůstaň. Chyběla bys nám a my bychom určitě chyběli tobě. :-)
Jaroslava Handlová
Olgo, podobné myšlenky jsem včera v noci měla také. Tolik negativ na Chatu se mi rovněž nelíbilo a také jsem to tam před půlnocí napsala. Zdá se, že teď v poledne to již vypadá lépe, pravděpodobně zafungovali strážní andělé, které nám M.M. velice správně připomněla. Oli, budu se těšit, že Tě tu zase uvidím - věřím, že pohoda se sem vrátí.
Marie Magdalena Klosová
Naše milá "babičko" Olinko,v prvé řadě Tě chci povzbudit,aby ses nebála!!! Včerejší chat dal zabrat všem,kdo na něj jen "mrkli".Řekla bych,že spíše než strach,z něho čišela arogance a hloupost.Ta je bohužel nekonečná. Ale,Olinko.probudily jsme se živy a zdrávy do nového dne,a ten si přece nenecháme zkazit!!! Nezasloužíme si to,a Ty obzvlášť.Moc zdravím.mm

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...