Jen tak trochu o mně

Jen tak trochu o mně

28. 9. 2014

Celý svůj život jsem bydlela na vesnici, obklopená spoustou zvířátek. Léta přibývají, letos mi bude sedmdesát, tak jsem se před dvěma roky přistěhovala do Liberce. Společnost mi dělá můj pes Bertík, který je mým motorem, potěšením, prostě kamarád. Donedávna jsme dělali závodně agility, nyní jezdíme na soutěže VOŘÍŠKŮ. Denně absolvujeme dlouhé procházky, pro děti ze zdejších MŠ děláme zábavné programy - ukázky Bertíkových dovedností.

Za krátkou dobu jsem se aktivně zapojila do zdejšího veřejného dění, jsem členkou redakční rady zpravodaje. Tam, krom jiného píši články ze života zdejšího Klubu seniorů.

Ráda fotografuji, vyrábím dekorace na stěny ze suchých rostlin, luštím křížovky a pomáhám s hlídáním dvou vnoučat. Není mi cizí fyzická práce, v červenci a srpnu jsem pracovala ve zdejším parku jako zahradnice, na výsledky své práce jsem patřičně pyšná.

Nezkazím žádnou legraci a dokážu ji také přijmout. Přestože jsem vystudovala SZTŠ, léta jsem pracovala jako vedoucí vychovatelka ve výchovném ústavu pro děti. Prostě - žiju naplno!

Modelky
Hodnocení:
(5.5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Hezký večer všem, kdo mi sem napsal milá slova. Děkuji za ně. Přiznám se, že díky tomu, že se tady moc nevyznám, tato rubrika mi naprosto unikla. Dnes jsem se byla rozkoukat a v soboru jdeme na molo. Budu vás ráda informovat. E
Jarmila Plachá
Tak jsem si přečetla článek o Vás Evičko. Také bydlím na vesnici....oblast Moravského slovácka. Je tu nádherně...Jižní Morava je krásný kraj. Liberecko má také své kouzlo. Hodně jsem jezdila na služební cesty....dosti to tam mám u Vás projeté. Do Škodovky M.B. jsem jezdila 12 let....Jizerky jsou moje srdeční záležitost. Na Ještědu jsem byla také. Jsem ráda, že jsem poznala človíčka, který je z oblasti, na kterou ráda vzpomínám. Přeji Vám hodně zdravíčka, elánu, radosti s Vašim milovaným Bertíkem...♥♥♥
Vladka Steinová
Dobrý den, nejen p.Evě, ale všem mankýnkám přeji hodně štěstí na přehlídce v Liberci! Do jisté míry je to odvaha, tu obdivuji, neb mně tato odvaha chybí! Držte se všichni!
Marie Magdalena Klosová
Vítám Evu mezi námi a přeji pěkný zážitek z "mola".
Jana Šenbergerová
Paní Evo, přeji vám i vašemu pejskovi, ať se vám ve městě líbí. Liberec neznám, ale prý je to moc hezké město.
Soňa Prachfeldová
Paní Evo, jste mi moc sympatická svými zájmy, mám podobné a přeji Vám a Bertíkovi mnoho zdraví a elánu !
Olga Štolbová
Ahoj Evi, obdivuju všechny tvé aktivity a fandím. A také zdravím Bertíka, přeju vám oběma samé prima zážitky.
Alena Vávrová
Evko, jsem moc ráda, že Tě sem Růženka nasměrovala. Uvedla ses opravdu stylově a tak Ti přeju hodně úspěchů - ve videosoutěži i jako manekýnce ;-).
Růžena Antlová
Hezky ses přesdstavila . Doufám že se podělíš o fotečky svých výrobků dekorací ze suchých rostlin a sem tam napíšeš i nějaký příběh ze života .
Zuzana Pivcová
Přeji Vám hodně zdraví a pohody a také pěkný zážitek na módní přehlídce v Liberci.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.