Soutěž Moje léto 2014
ovládl Tomáš Horáček
1. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
7.9.2014 09:18
Taky jsem nad tím paní Zuzano přemýšlela a když čtu všechny příspěvky,tak vidím,že každý má jiné představy,nároky a požadavky na nejsympatičtější dámu.Nikdy se všichni neshodnou.Než redakce vyhlásí vítězku,tak bych chtěla všem niminovaným děvčatům pogratulovat a popřát ať zůstanou takové jaké jsou.
Zuzana Pivcová
6.9.2014 20:57
Opravdu poctivě říkám, že mě dost trápí, že mám vybrat z tolika silných osobností jen jednu. Probírala jsem si to v sobě ze všech stran celý týden. Už to raději nebudu víc rozebírat. Ode mě paní Lidmila Nejedlá.
Božena Horká
5.9.2014 13:53
Hlasuji pro paní Tollarovou, má moje sympatie pro ten optimistický pohled na život.
Zdeňka Vítková
4.9.2014 15:46
Alenko,chtěla jsem původně napsat,že Vaše foto na pohovce je velice krásné,profesionální, pohodové a je z něj cítit Vaše duše,ale nechtěla jsem,aby byl zase důvod k "hašteření" jak píše redakce.Já jsem však prohlédla moji fotoknihu z přehlídky, kde se spolu s námi objevujete na více fotkách,ani jsem si to neuvědomila,až teď !Na jedné fotce je nás 6, již nalíčených a Vy jste kousek ode mně, s krásným úsměvem! Myslím, že to není náhoda, určitě mi nejen Vy porozumíte.Vím, že umíte číst mezi řádky.Budete-li chtít, pošlu Vám fota emailem.Příjměte prosím moje přátelství a děkuji Vám za slova zde vložená,Zdenka
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA