Soutěž Moje léto 2014
ovládl Tomáš Horáček

Soutěž Moje léto 2014
ovládl Tomáš Horáček

1. 9. 2014
čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Taky jsem nad tím paní Zuzano přemýšlela a když čtu všechny příspěvky,tak vidím,že každý má jiné představy,nároky a požadavky na nejsympatičtější dámu.Nikdy se všichni neshodnou.Než redakce vyhlásí vítězku,tak bych chtěla všem niminovaným děvčatům pogratulovat a popřát ať zůstanou takové jaké jsou.
Zuzana Pivcová
Opravdu poctivě říkám, že mě dost trápí, že mám vybrat z tolika silných osobností jen jednu. Probírala jsem si to v sobě ze všech stran celý týden. Už to raději nebudu víc rozebírat. Ode mě paní Lidmila Nejedlá.
Ludmila Nicklová
Dávám hlas paní Lidmile Nejedlé. Je pro mne vzorem péče o rodinu.
Květa Richterová
Hlasuji pro Alenku Tollarovou
Pavla Nováčková
Dávám hlas paní Janě Mesarčové.
Pavla Vítková
Dávám svůj hlas Lidmile Nejedlé
Božena Horká
Hlasuji pro paní Tollarovou, má moje sympatie pro ten optimistický pohled na život.
Jitka Mihulová
Sympatická lady, ta křívoústá Alenka :-)
Jindra Heroutová
Dávám hlas paní Lidmile Nejedlé. Za její skromnost a obětavost.
Zdeňka Vítková
Alenko,chtěla jsem původně napsat,že Vaše foto na pohovce je velice krásné,profesionální, pohodové a je z něj cítit Vaše duše,ale nechtěla jsem,aby byl zase důvod k "hašteření" jak píše redakce.Já jsem však prohlédla moji fotoknihu z přehlídky, kde se spolu s námi objevujete na více fotkách,ani jsem si to neuvědomila,až teď !Na jedné fotce je nás 6, již nalíčených a Vy jste kousek ode mně, s krásným úsměvem! Myslím, že to není náhoda, určitě mi nejen Vy porozumíte.Vím, že umíte číst mezi řádky.Budete-li chtít, pošlu Vám fota emailem.Příjměte prosím moje přátelství a děkuji Vám za slova zde vložená,Zdenka

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody