Hřib smrkový na kmíně

Hřib smrkový na kmíně

31. 8. 2014

Tenhle recept se u nás doma dělá v době houbařských žní velmi často. Je to rychlá a hlavně velmi chutná jednohubka. Hřib smrkový a také suchohřib se tolik nenasákne omastkem jako třeba babka nebo bedla.

Očištěné hřiby si nakrájíme na plátky, posolíme, hodně pokmínujeme a posypeme mírně grilovacím kořením. Klademe na pánev, ve které jsme si rozehřáli trochu sádla s olejem. Pozvolna smažíme z obou stran do růžova. Kdo nezná, vyzkoušejte, věřím že ani ten krajíc chleba k takovým houbovým škvarečkům nebudete potřebovat!

Tak dorou chuť!

 

Také máte rádi houby? Prozraďte nám, jak je zpracováváte a jaké pochoutky z hub připravujete. Pošlete nám svůj recept na jakýkoli pokrm či přílohu z hub. Nejzajímavější recept oceníme "nejlepší českou kuchařkou všech dob" od Marie Janků-Sandtnerové.
houby recepty
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Růženko, nejdříve jsem chtěla napsat, ať mi neděláš chutě, ale už můžeš! Dnes jsem dostala misku podborováků od sousedky, tak už konečně rostou i tady u nás a já si nějako houbovou ňamku také uvařím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.