Senior policie: pozor na straky!

Senior policie: pozor na straky!

28. 7. 2014

O strakách se mluví, že se jim líbí vše blýskavé, ať jde o drahý kov nebo i něco levnějšího, nemá přehled o cenách. "Novodobé straky" však  na to jdou jinak.

U ženy, seniorky nebo cizinky si "straka v obleku" povšimne, že má naušnice, řetízek, šperk a sleduje ji. Ve vhodnou chvíli ji osloví (třeba i pozve na kávu ) a informuje o tom, že její šperk by potřebovat odborně vyčistit, aby se obnovil lesk. Že takovou službu může zajistit, dá jí potvrzení a dohodne způsob úhrady a navrácení. A zejména naivní seniorka mu své zlato svěří!

A jak to dopadne? Straka odletí a nikdo neví, na kterém stromě sídlí. Já takové doplňky nenosím, ani nemám, ale varovat mohu a chci!

senior policie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Šperky nosím jen výjimečně, přesto si myslím, že je dobré znát různá rizika. Vynalézavost různých šejdířů je neskutečná. Díky!
Zuzana Pivcová
Já sama sice šperky nemám ráda a nenosím je, ale svěřit někomu soukromě zlato, byť proti potvrzení, to považuji až za naivně důvěřivé, asi jako dát někomu peníze, protože se mu porouchalo auto nebo si potřebuje zavolat atd. Jsem vyléčena od chvíle, kdy jsem mladé nešťastné dívce s tragickým příběhem dala peníze před kostelem a ona pak utíkala ke klukovi v povzdálí a oba se se smíchem bavili, jak jsem nalítla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.