Videosoutěž: Pastička

Videosoutěž: Pastička

17. 7. 2014

Jednominutový film Pastička vznikl v našem filmovém studiu JAJISTA (Jarmila, Jirka, Standa) v r. 2012, jako padodie na známý "bílý syndrom" (tajný noční pochod za dobrůtkami do lednice nebo spižírny - znáte, že?). 

V našem studiu zatím vznikly jednominutové hrané filmy tři a jeden dokument. Scénář a režii mám na starosti já, Jirka vládne kamerou a Standa se mnou hraje. Po natočení kolegové film sestříhají, ozvučí za mé asistence a společně se potom radujeme z výsledku.

Mohu Vám sdělit, že při natáčení zažijeme tolik legrace, že si říkáme, že by nebylo marné vždy natočit ještě film o filmu. Naším členům studia je celkem asi 165 let (!) a to je jasný důkaz, že "Tahle země není jenom pro mladý!"   

Podívejte se na naše dílko zde:

 

Děláte ve svém věku něco, co by vám mohli závidět lidé o generaci mladší? Provozujete koníčky jako za mlada? Ukažte mlaďochům, co umíte a natočte to! Zúčastněte se videosoutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý" a vyhrajte tablet! Více informací a pravidla soutěže najdete zde.
Videosoutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Jasně, že oskarové dílo to není, ale už jen to, že se někdo baví natáčením hraných filmů se mi moc líbí.
Růžena Antlová
To mě dostalo !!! Moc vtipné !!!!!
Pavel Král
Hmmmm. Stará nahrávka, kterou se paní inženýrko snažíte naroubovat na nové zadání 2014 ? Jako domácí video pobaví,ale pár hloupostí tam je - normální člověk by se do pasti na sýr chytil rukou a ne jazykem. Ale jako nadsázka a šaškárna budiž. Asi natočím video jak porážím v šachové partii mladší generaci To bude asi stejně ftipné ?
Renata Zadražilová
Bezvadné, pobavilo mě to!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.