Proč je dobré míti portál i60,
Zuzanu Pivcovou a další věrné

Proč je dobré míti portál i60,
Zuzanu Pivcovou a další věrné

25. 6. 2014

Dlouho jsem přemýšlel, zda do toho jít, nebo ne. Jestli to není trapné, úlisné, servilní. Tím impulsem, který mě přesvědčil, že to má smysl udělat, bylo zpovídání se Zuzanou Pivcovou. Tak tedy – rád bych vyjádřil své sympatie i podporu portálu i60 a lidem, kteří se kolem něho pohybují.

Když jsem před více než rokem náhodou objevil i60, působil na mne jako úleva. Žádné nechutnosti domácí politiky, žádné rádoby celebrity, žádná zločinecká spiknutí nebo korupční skandály. O tyto věci zakopávám na každém kroku, v každých novinách, v televizi, na internetu. Nechci už je číst. Na i60 jsem naopak našel zajímavé cestovatelské a kulturní tipy i postřehy, společenská témata vhodná pro naši generaci, připomenutí historických událostí, skutečné osobnosti. A pozitivní, nezatuchlý přístup.

Především ovšem – výborné články samotných čtenářů, jimž tento portál, snad jako jediný, dává obrovský prostor. A protože jde o autentický pohled, tedy příběhy, básně či vyprávění, které někdo skutečně prožil, jsou pro mne o to cennější a důvěryhodnější. Prostě jim věřím.

Paní Pivcová, Chodorová, Handlová, Šenbergerová, Doušková, Kollinová, Houdková, Klosová, Nováková, Kolářová, Peerová, pánové Kašík, Mendlík, Horenský, Libánský, Štorch (a teď mi prosím promiňte všichni, které jsem neuvedl), rozehrávají na i60 paletu moudrosti a zkušeností. Díky za to, to je ten hlavní důvod, proč se na portál pravidelně vracím a dokonce jsem si nyní pořídil mobilní internet, abych jej mohl sledovat i na chalupě.

Redakce zvolila – alespoň pro mne – dobrý a originální koncept. Myslím, že každý si tady najde něco svého: kdo nepíše, ten třeba fotí, kdo nefotí, ten například soutěží. Anebo jen čte či diskutuje. Za to patří redakci mé další díky.

Tuším, že provoz i rozvoj takového (byť komornějšího) portálu něco stojí a že jej musí zaplatit inzerce. A že výnosy z inzerce zase záleží na počtu čtenářů. Těm je však potřeba říci, že i60 vůbec existuje. Žádnou reklamu na i60 jsem zatím nezaznamenal, je mi ale jasné, že je to otázka peněz. Na druhou stranu je to škoda, protože o tomto webu by se mělo dozvědět více lidí. Myslím, že ti, kteří mají portál rádi, by možná dokázali pomoci. Chtěl bych je proto všechny poprosit: Přispějte svou troškou do mlýna a povězte o i60 vašim blízkým, přátelům a známým. Přiveďte nové čtenáře (a potencionální autory) na tento web. Já se o to také snažím.

Říkám jim: Je dobré míti portál i60, Zuzanu Pivcovou a další věrné!

i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Mesarčová
asi mi neuvěříte....nemám televizi. Jsem spokojená. Mám i60 a jsem spokojenější. Projekt Hledáme zralé modelky mi obohatil život. Všem, co v tom maj prsty ze srdce DĚKUJI.
Růžena Antlová
Mluvíte mi z duše ! Je to tak jak jste napsal!
Libuše Křapová
Včera jsem to nestihla - takže pane Raško, k svátku všechno nejlepší a ať Vám i nám i60 dále krásně roste
Soňa Prachfeldová
Pane Horáčku, díky za nás za všechny, vystihl jste přesně i60, díky tomu jsme v HB v dubnu poznali bezvadné lidi osobně, věřím, že tento portál bude pro nás i nadále velkým přínosem a také děkuji všem v redakci a milým přispívatelům !
Miroslav Štorch
Také se připojuji k přání všeho nejlepšího Jendovi Raškovi k svátku a celé redakci i60-ky pšeji hodně dobrých nápadů, čtenářů a autorů. :-)
Jitka Chodorová
Pane Horáčku,napsal jste to za nás všechny,co jsme tady na portále jako doma,i za ty,co jen občas nakouknou,ale každý musí vědět,jaké možnosti redakce poskytuje nám,starším a umožňuje nám se tady realizovat,ať už v jakémkoliv konání.Při dnešním chaosu,kdy ani naše vlastní děti na nás nemají čas,najednou nám podává ruku skupina mladých lidí,v čele s Honzou Raškou,a dají nám šanci se prezentovat,vyhrát milou výhru,či poučit se v odborném článku,ale co je hlavní,oni to heslo"Tato země není jenom pro mladý",myslí vážně.Hezký svátek Honzíku ti přeji ještě jednou.
Zuzana Pivcová
Ve svém Zpovídání jsem řekla, že kritika je dobrá, ale je to jen první krok. Dalším krokem by měl být návrh či rada, jak dál a lépe. Myslím, že toto platí i v případě pochvaly. Tak tedy, uděláme od pochvaly ten další, alespoň mrňavý krok? Kdo má nějaký nápad nebo chce něco dělat, ať to třeba napíše pro začátek neveřejně Honzovi. Třeba mu tím "podstrčí" na poslední chvíli ještě další dárek k svátku! :-)))
Jiří Libánský
Tak to jste ve svém článku napsal dobře. Asi je nás víc , co to vidí podobně. To jste, pane Horáčku, jak se říká, uhodil hlavičkou o hřebíček. :-)
Jana Šenbergerová
Moc hezky jste to napsal, pane Horáčku, a to nepíši proto, že jsem "potrefená husa". Také mě tento portál oslovil a stal se pro mě příjemným místem, kam si chodím počíst, potěšit oko i duši, odpočinout od "hlučícího davu", zasoutěžit a občas přispět svou troškou do mlýna.
Marie Novotná
A já se k tomuto-s Vaším dovolením-připojuji a děkuji redakci,Zuzce a všem za tento portál.Opětovně ho dávám na facebook,ať vidí i ostatní,jaká je i60tka prima parta.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.