Velká tipovací soutěž začíná!
Tipujte denně na zápasy MS

Velká tipovací soutěž začíná!
Tipujte denně na zápasy MS

12. 6. 2014
Brazílie 2014
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Pavel Král
Naštěstí Brazilci napravili vlastní gól a bude zajímavý druhý poločas. Brazilci měli více šancí a snad zvítězí. U nás se zadarmo nedíváme - čeští diváci zaplatí po 135 Kč za koncesionářský poplatek každý měsíc přes půl miliardy korun (4,4 miliónu domácností) :-)
Jana Šenbergerová
Tak to bude zajímavé. už mám první problém. Neznám hráče. :-)
Jana Šenbergerová
Děkuji paní Hance za informaci.. Jsem ráda, že mohu v relativním klidu sledovat zápas zadarmo. Zatím to vypadá na pořádný masakr. Alespoň mně se to tak jeví. Jako vítěze jsem tipovala Brazilce, ale Chorvati jsou docela rváči, tak nevím, nevím...:-)
Jana Šenbergerová
Děkuji paní Hance za informaci.. Jsem ráda, že mohu v relativním klidu sledovat zápas zadarmo. Zatím to vypadá na pořádný masakr. Alespoň mně se to tak jeví. Jako vítěze jsem tipovala Brazilce, ale Chorvati jsou docela rváči, tak nevím, nevím...:-)
Pavel Král
To je pěkný fór - Chorvati už dali v 11.minutě gól. To budou mít Brazilci co dělat, když Chorvati zabetonují obranu a mohou Brazilce porazit 1:0 :-)
Jaroslava Handlová
A) Brazálie B) Neymar C) 2 : 2
Hana Šorejsová
Pro paní Janu : Luis Suarez je nadaný útočník Uruquaye, Neymar je nazýván "novodobý Pelé", Brazilec, Christiano Ronaldo je Portugalec a uznávaný ostrostřelec, Lionel Messi je považován za nejlepšího fotbalistu světa, Argentinec. Vstupenka na finále na Maracanu se pohybuje kolem 5000eur cca 130000Kč. Messi a Neymar hrají jinak oba za celek Barcelony. Hezký večer všem fanouškům !
Pavla Nováčková
Také neznám hráče, ale nechám se inspirovat. Bude sranda. :-) Argentina Lionel Messi 2:1
Jana Šenbergerová
Tak to bude zajímavé. už mám první problém. Neznám hráče. :-)
Pavel Král
A) Brazílie B) L.Suares C) 4 : 0

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody