Velká tipovací soutěž začíná!
Tipujte denně na zápasy MS
12. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Pavel Král
12.6.2014 23:01
Naštěstí Brazilci napravili vlastní gól a bude zajímavý druhý poločas. Brazilci měli více šancí a snad zvítězí. U nás se zadarmo nedíváme - čeští diváci zaplatí po 135 Kč za koncesionářský poplatek každý měsíc přes půl miliardy korun (4,4 miliónu domácností) :-)
Jana Šenbergerová
12.6.2014 22:50
Děkuji paní Hance za informaci..
Jsem ráda, že mohu v relativním klidu sledovat zápas zadarmo. Zatím to vypadá na pořádný masakr. Alespoň mně se to tak jeví. Jako vítěze jsem tipovala Brazilce, ale Chorvati jsou docela rváči, tak nevím, nevím...:-)
Jana Šenbergerová
12.6.2014 22:22
Děkuji paní Hance za informaci..
Jsem ráda, že mohu v relativním klidu sledovat zápas zadarmo. Zatím to vypadá na pořádný masakr. Alespoň mně se to tak jeví. Jako vítěze jsem tipovala Brazilce, ale Chorvati jsou docela rváči, tak nevím, nevím...:-)
Pavel Král
12.6.2014 22:15
To je pěkný fór - Chorvati už dali v 11.minutě gól. To budou mít Brazilci co dělat, když Chorvati zabetonují obranu a mohou Brazilce porazit 1:0 :-)
Hana Šorejsová
12.6.2014 21:46
Pro paní Janu : Luis Suarez je nadaný útočník Uruquaye, Neymar je nazýván "novodobý Pelé", Brazilec, Christiano Ronaldo je Portugalec a uznávaný
ostrostřelec, Lionel Messi je považován za nejlepšího fotbalistu světa, Argentinec. Vstupenka na finále na Maracanu se pohybuje kolem 5000eur cca 130000Kč. Messi a Neymar hrají jinak oba za celek Barcelony. Hezký večer všem fanouškům !
Pavla Nováčková
12.6.2014 21:45
Také neznám hráče, ale nechám se inspirovat. Bude sranda. :-)
Argentina
Lionel Messi
2:1
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA