"Módní přehlídka? Úžasný
zážitek," shodly se modelky

"Módní přehlídka? Úžasný
zážitek," shodly se modelky

31. 5. 2014
Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Havlíčková
Moc hezké, jsem ráda, že se dějí takovéto věci i zralým dámám, na fotkách jim to moc sluší. Jen jsem přemýšlela, když na upoutávce máte zahraniční modelku se šedivými vlasy, jestli je nějaká taková u nás. Viděla jsem mnoho žen s dlouhými krásnými šedivými vlasy, nejvíce ve Francii a USA, jen tady v té škále barev je postrádám.
Zuzana Pivcová
To hodnocení, které jsem takřka citovala, bylo na Facebooku a myslím, že bylo ještě o něco ostřejší. Proto jsem pak ještě po článku redakce o vystoupení ve Studiu 6 ČT1, kde jsme byly Táňa a na požádání Honzy i já, napsala komentář, aby snad už konečně většina pochopila, o co jde a o co nejde. Vy jste daly najevo, o co jde.
Vlasta ŘEHÁČKOVÁ
Ahoj děvčata, všechny vás moc zdravím... Od naší módní přehlídky mám pocit, že: "Život začíná po šedesátce." A za to velký DÍK!
Eva Balúchová
Zuzano,opravdu se našli škarohlídi,kteří tak nepěkně ohodnotili přehlídku?Pak vůbec nepochopili smysl akce.Byly jste první,tak jste to neměly lehké,ale nedávno jsem si vás přehrávala.Moc jste se mě líbily,veselé,přirozené.
Marie Magdalena Klosová
Zdravím všechny spolumodelky,bylo to úžasné,byly jsme úžasné a MUSÍ s námi počítat i nadále!!!!!!!!!!!!!! I s těmi předchozími, i s těmi nastávajícími !
Zuzana Pivcová
Už se pomalu opakuji, protože píšu pochvaly na různých místech. Jsem ráda, že i vy píšete dodatečně, že se vám to líbilo. A kdyby se náhodou objevil někdo, kdo to utře, jako tehdy u nás - otřesné prostředí, obézní modelky, hrozné modely atd.- , nenechte se otrávit. Důležitý je vlastní pocit.
Jana Šenbergerová
Moc to všem slušelo. Jen tak dál. I po šedesátce zůstáváme ženami a zdobí nás nejen vrásky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody