Modelky magazínu i60 opět
zazářily na módní přehlídce
28. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Lutovská
5.4.2015 11:36
Chtela bych navrhnout soutěž v predvadeni v plavkach. Mnoho zen na to ma i v tomto veku. Mnozstvi modelek se zmensi a bude to zajimave.
Alena Tollarová
3.7.2014 21:04
Tak jsem se dneska shodou okolností ocitla na "místě činu". A využila jsem výprodejové akce v Camaie a koupila si outfit, který jsem předváděla, s potěšující 50% slevou ... teď v něm budu brázdit ulice, už se těším.
Marie Magdalena Klosová
29.5.2014 22:31
Věřte nevěřte,normálně slzím,holky! Jsou to tak krásná a upřímná vyznání,že se tají dech.Teprve teď se to "celé"dává dohromady,jak to bylo úžasné a príma a nezapomenutelné.
Díky tomu,že měl Někdo ten nápad,díky naší odvaze,díky všem,kteří nám pomohli překonat rozpaky jsme prožily a užily si jeden z kouzelných dnů.Díky.
Radka Navrátilová
29.5.2014 18:32
Zdravím ze Zlína všechny mé milé spolumodelky :-) Vše už bylo řečeno i napsáno , a já se k názorům ráda přidávám...bezva setkání s prima lidičkama ...velké obohacení pro nás všechny... bylo to zkrátka milé pohlazení po duši...bylo mně potěšením pozorovat ty úúúžasné proměny díky profesionalitě všech odborníků...nechaly jsme se rádi opečovávat a hýčkat...DÍKY vám-milá redakce i.60 jsme si přípravy i samotnou přehlídku užily. Velké poděkování patří i p. Táňi Havlíčkové a Honzovi Musilovi...díky nim, jsme získaly všechny odvahu na pódium vstoupit...Krásná je závěrečná fotografie , všem to mooooc sluší..( já tam sice chybím , jak už všechny víte , ujel by mi vlak )...příště už vás v tom samotné nenechám a ráda se přidám !!! ...protože věřím , že zase někdy příště , si to na mole i mimo něj - spolu užijem !
Zuzana Pivcová
29.5.2014 05:29
Je hezké, že tak spontánně reagujete navzájem. Potvrzujete podobně jako před časem my, jaký měla akce smysl a cíl. Moc se mi tu hodinku s vámi na Černém Mostě líbilo.
Irena Suchomelová
28.5.2014 23:14
Ahoj "Holky" byla jsem se včera podívat na přehlídce na Černém mostě. Byly jste všechny krásné, přirozené a okouzlující. Moc jsem se pobavila, prostě super. Děkuji orgaanizátorům za krásnou podívanou.
Eva Balúchová
28.5.2014 21:59
Jsem moc ráda,že jsem se mohla přehlídky zúčastnit .Nikdy jsem se podobné akce nezúčastnila,tak není divu,že jsem měla obavy.Ale děvčata stylistky a ostatní modelky byly tak fajn,že jsem si přehlídky opravdu užila.
Jsem ráda,že jsem poznala tolik nových kamarádek a doufám,že se zase někde sejdeme.
Dagmar Pravečková
28.5.2014 20:04
Nápad a organizaci všichni již mnohokrát pochválili. A já se připojuji.
Děkuji všem, kdo vytvořili nezapomenutelný zážitek a báječnou atmosféru.
V zákulisí, u kafíčka i na molu jsme dokázaly, že skutečná KRÁSA NEsouvisí s věkem, ale s životním postojem. Použiji oslovení, které nám Černém Mostě několikrát libě zazvonilo v uších:
„Holky, děkuji.“
Děkuji za inspiraci, za motivaci a samozřejmě i60 za pozvání. Zase někdy někde…
Jana Mesarčová
28.5.2014 19:32
Dobrý podvečer všem ....už jsem trošku ten včerejší skvělý a nezapomenutelný zážitek strávila, nicméně, stále jsem užaslá z té atmosféry, krásy a hrdosti, že jsme krásné ČEŠKY/MORAVAČKY. Akce je pro mne další inspirací na sobě pracovat a zviditelňovat svou jedinečnou a komplexní krásu. Všechny jste byly nádherné, každá z vás mi něco předalas. Děkuji.
Zdeňka Vítková
28.5.2014 18:49
Úžasné dva dny, plné emocí, koukám na fotky stále dokola a těším se na video, což bude ještě větší zážitek, podívat se na vše v klidu a z jiného pohledu.Organizačně vše klaplo, byla legrace a já jsem tam váženě žádné seniorky neviděla. Vy ano?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA