Neváhejte. Staňte se novým
člověkem s magazínem i60!
26. 5. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
26.7.2014 12:20
V mládí jsem chtěla mit co se nehodi a dělat co se nesmí, abych nyni zjistila, že jsem konzervativni. Měnit vizáž nechci, učím se stárnout. Do Prahy mám daleko. Břeclav
Zuzana Pivcová
30.5.2014 10:47
Vím, Danielo, zmínila jste se při přihlašování. Dívala jsem se na Vás na Černém Mostě, jak Vám to opravdu hodně slušelo. Nemyslím zdaleka jen oblečení. Moc Vám tu PROMĚNU zpět ke zdraví přeji, určitě jdete správnou cestou!
Daniela Radková
30.5.2014 09:15
Proměna je super nápad. Ale někdy nám ten život přinese tolik proměn v krátkém čase, že se nestačíme divit. Pře 4 lety jsem bojovala velmi dlouho s rakovinou - holá hlava, vypadané nehty, obočí, řasy, chloupky po těle..., pak mi narostly vlasy kudrnaté, odrostly vlnité, a konečně mám své rovné. Nosím mikádo, a věřte, za 4000 Kč se mi teď do nějaké další proměny ani nechce. jsem spokojená, šťastná, že žiji, před pár dny jsem byla na molu jako zralá modelka - CO VÍCE SI PŘÁT?
Pavla Nováčková
27.5.2014 08:41
Proměna se mi líbí, vážně uvažuji o tom, že se přihlásím. Cena je solidní, některé i méně známé salony účtují dvojnásobek. Díky za nabídku.
Zuzana Pivcová
26.5.2014 10:16
U mě nejde o žádný skepticismus ani kritiku celkové práce redakce i60. Pokud okomentuji něco, co se mi nezdá, což je myslím hodně výjimečně, tak v zájmu ještě lepšího portálu, protože se snažím představit si širokou seniorskou obec, která to čte, jestli to je pro většinu přínosné, únosné či smysluplné. O mě osobně ani nejde, já utratím někdy za různé "nepotřebné" věci, nejen osobní zkrášlení. A že se zastáváte redakce, to je na místě a chvályhodné. Rozumíme si, Honzo?
Pavla Vítková
26.5.2014 09:46
Já bych se chtěla redakce zastat. vytvořili pro nás seniory moc pěkný magazín, každý týden rozdávají mezi čtenáře spoustu cen, každý má možnost do magazínu psát své příspěvky či názory. Někomu se nelíbí móda, jinému se nelíbí poezie, další neholduje sportu. Tak to prostě je. Já si ráda přečtu každý příspěvek a nekomentuji vše, co se mi nelíbí. Díky redakci za pěknou a ušlechtilou práci.
Zuzana Pivcová
26.5.2014 08:26
Obávám se, že jednorázová přeměna zevnějšku, která i se slevou stojí 4 tisíce, po níž vkročím do ulic coby nový člověk, není to "pravé ořechové" pro zdejší seniory. Kromě toho, kolik čtenářů bydlí v Praze? Ubírat se cestou krásné vizáže a jak vypadat skvěle nebude doufám nástupem nového trendu, kterým se bude i60 ubírat. Díky.
Hana Šorejsová
26.5.2014 08:09
Co na srdci, to na jazyku. Velké zklamání z tohoto titulku - "Staňte se novým člověkem s magazínem i60" ? Ve věku důchodců jsme takoví, jací jsme. Nevadí mi ani vrásky, ale vadí mi, že pro důchodce proměna za 4000Kč, při tom jak malé důchody v Česku pobíráme . Proměna je opět jen business, žádný zázrak. Dobrý kadeřník v salónu ostříhá za 500Kč........Velké zklamání ..........Pan Štorch použije proměny pomoci soli, kterou vyhrál, pan Horáček do toho jde , já do toho nejdu ! i60 jsem doporučila dalším, tohle mne na čas umlčí ......
Miroslav Štorch
26.5.2014 00:05
Díky redakci za výhru v podobě soli od Mrtvého moře. Zkusím zatím proměnu pomocí soli. Sůl nad zlato. Potěšilo to mne i manželku :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA