A je to tady! Vyhlašujeme nové
zralé modelky magazínu i60.cz!

A je to tady! Vyhlašujeme nové
zralé modelky magazínu i60.cz!

6. 5. 2014
čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Perglová
Všem novým modelkám držím palce! Pěkně nás reprezentujte a ať je pro vás "procházka" po molu potěšením. i60 jsem objevila teprve před nedávnem, takže první přehlídku jsem propásla - tu novou si už nenechám ujít!
Jana Svačinová
Srdečná gratulace všem novým vybraným modelkám a přeji aby jste byly všechny co v nejlepší pohodě ,určitě to zvládnete na jedničku,moc Vám všem to přeji,je to úžasný zážitek který stojí za to.
Anna Tučková
no asi se přihlásím....
Olga polanská
Všechny obdivuji a držím jim palce
Jarmila Komberec Jakubcová
Na Fashion proměnu CČM se ráda přijedu podívat protože neustále řeším problém s oblékáním.Občas se mi podaří v Německu nakoupit slušivé oblečení ale v našich obchodech se na nás starší zapomíná. Většina konfekce je buď v malých velikostech nebo barevně nevyhovující. Tahle země opravdu není jen pro mladý.
Renata Zadražilová
Holky, vzhůru do toho, ukažte to těm mladým!
Hana Čadová
Modelky gratuluji, držím palečky a určitě vše zvládnete v pohodě!
Zuzana Pivcová
Vybrané ženy se mi líbí a přeji jim, aby vystoupily v takové pohodě, jaká vládla u nás, "pokusných králíků". Profesionální modeling a modelky na úrovni a v drahých značkových modelech nejsou asi to pravé, na co se chtělo i60 zaměřit. A žádnou kritiku si podle mého názoru nezaslouží.
Libuše Křapová
Všem novým modelkám držím palce, a vy ostatní určitě ještě šanci dostanete.
Ivana Zadražilová
Všem vybraným ženám gratuluji a držím palce!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody