Jiskření na internetu

Jiskření na internetu

4. 5. 2014

Přicházím s "novým" poznatkem. Jsi-li zamilovaná, je jedno, zda Ti je 16 nebo 61. "Šestnáctka" neuvěří, "jednašedesátka" pochopí a žasne. Zatímco ta první neví o životě NIC a ta druhá téměř VŠE, tady si mohou podat ruce. Mám obojí zkušenost. Ta druhá je docela čerstvá.

Pár dní poté, co se ve mně vykřesala jiskra zamilovanosti, píšu svému Střelci. "Váhy se Střelcem to prý spolu umí!"

"Myslím, že všechno dobře dopadne, když Střelec to s Váhami zváží," je tu okamžitá odpověď. Nastává čas zamilovanosti a psaníčko střídá psaníčko. Nikdy není dost pozdě či brzy. Čas nerozhoduje. Přála bych si, aby můj Střelec měl dobrou mušku. Budím se uprostřed noci a éterem letí zprávička. "Nemáte vysvětlení pro mou bezesnou noc!? Třeba s kouskem romatiky?" Na druhém konci se taky nespí.

"Milá Marie, myslím, že přílišné VÁŽENÍ myšlenek, co si počít s tím drzým Oldřichem, přivodilo tu bezesnou noc! My Střelci v tom máme jasno - buď je to černé, nebo bílé. A mít za přítelkyni Vás, mě naplňuje jen pozitivními myšlenkami," neváhá s odpovědí Oldřich.

O pár hodin později: "A jaká myšlenka, která mně má zůstat utajena, Vás včera v autě napadla? Přece to nemůžete nakousnout a nedoříct," dožaduji se toho, co tuším. A jak překvapivá odpověď: "V tom autě jsem měl chuť dát Vám pusu. Jsem rád, že jsem to ze sebe dostal a příště si dám pozor, abych zas neřekl něco, čeho bych litoval."

"Tak Vy litujete, že jste mi chtěl dát pusu? Nebo litujete, že jste to napsal? Nebo, že jste mi ji nedal? C je správně," hraju si zamilovaně se slovíčky.

"Trefa, milá Marie, C je správně! Jdu spát s úsměvem štěstí na rtech, posílám pusinku, již smělejší a upřímnou a jsem rád, že se máme!"

Ani mě už téměř úsměv neopouští a poštu otevírám s příjemným rozechvěním. Chtěla bych, aby se to nepokazilo, aby to bylo jako zamlada. Oldřich asi taky.

"Mám sice hodně let," píše, "ale myšlenkami jsem opět na učilišti. Jsem rád, že Vás mám." Směle pokračuji: "Přidala jsem si Vás, milý pane, do kontaktů na Skype. Teď je řada na Vás, abyste mě přijal mezi Své." 

Přichází téměř s vyznáním: "Já jsem si Vás, milá Marie, dávno mezi Svou přijal, neznárodnil, ale oblíbil."

"Znárodněna bych nikdy nechtěla být! Jsem ráda, že jsem vždy Svá a teď taky trochu Vaše."

Vypadá to, že se dostaví zase jedna bezesná noc. Milostná korespondence se těžko opouští. Naštěstí přichází se zásadní zprávou: "Tak trochu Moje Marie, že jste Svá, to je právě na Vás krásné. Přeji Vám dobrou noc a dovoluji si přibalit i internetovou pusinku. Snad nejsem příliš troufalý..."

"Jak asi chutná TA internetová," neodpustím si, "ale díky za ni. Troufalče! A dobrou noc!"

vztahy a sex
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Děkuji,mám tady príma společnost.
Alena Tollarová
Strašně Vám Marie Magdaleno fandím, moc Vám to sluší a užívejte si lásky a přátelství na plné pecky! Tenkrát, když ještě nebyl internet, jsem se seznámila s jedním klukem na inzerát v novinách - a jsme spolu už 37 let. Uvidíme se na přehlídce :)
Helenka Vambleki
Mám přítelkyni, která po úraze nohy byla rok na nemocenské. Z nudy si někam na svůj profil dala fotku ...a děly se věci. Už musela nápadníky odhánět jak komáry. Svou fotku už dávno smazala a stále se rojili a rojili a ona je odháněla. Jen jednoho nevyhnala, ale dala mu své telefonní číslo a po několika telefonátech se poznali osobně a jsou spolu už sedm let.
Olga Štolbová
Držím palce, ať všechno dobře dopadne...
Marie Magdalena Klosová
Děkuji,mám z vašich reakcí radost,přátelé!
Zuzana Pivcová
Jsem ráda, že je tu další žena, pocitově otevřená jako já. Že je věčná dívka, která může mnohé další, méně troufalé, inspirovat.
Svatava Páleníková
Je fajn, že zde otevřeně o svých pocitech píšete, mnohým ženám můžete dodat odvahu a zvýšit sebevědomí. Jen více takových příběhů.
Zdeňka Vítková
Vaše slova a myšlenky, jsou jako kdybych je psala já, mám v posledních dnech podobné prožitky,záchvěvy jiskření,neboť hledám přátele nejen pro sebe ,ale i svého vnuka a pokud to na internetu jiskří takto krásně, tak je to příjemné a věřit ve šťastný konec je i v našem věk velmi vzušující a překrásné.Máte mé sympatie .
Miroslav Štorch
Mám také dobrou zkušenost s otevřeností na internetu. Na nejmenovaném seznamovacím serveru jsem před pěti lety našel paní, která měla stejný druh humoru i estetického cítění. Po dvou letech společného života jsme se vzali a žijeme spolu dodnes. Aby po sňatku nemusela měnit doklady i data v bankách, tak si nechala původní jméno. A tak je doma veselo. Když je někdy trochu zlobivá, tak jí říkám původním příjmením :-) Občas to jiskří i dnes, ale hlavní je, že když hoří, tak se vztah nezničí, ale posiluje.
Jana Šenbergerová
Ani nevíte, jak moc to přeji všem, kteří si myslí, že už je pozdě na lásku. Nikdy není pozdě! Moc si považuji toho, že mě, že nás to potkalo. Bylo to také na netu a navíc na portále, na který bych "nikdy" nestrčila ani nos. Nicméně se stalo a dva se octli v pravou chvíli na pravém místě. Slůvko kříslo o slůvko a už jsme spolu přes tři roky. Internet má jedno velké plus - člověk si dovolí být mnohem otevřenější. A tak jsme o sobě všechno opravdu důležité věděli hned odpočátku, když jsme ještě netušili, že to je počátek našeho společného života. Milé ženy, milí muži, nebojte se! Život může být stále krásný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...