Ilustrační foto: pixabay.com
Vzpomínky na moje první výlety aneb, jak to začalo
9. 4. 2021Tady je pár mých vzpomínek na moje toulky světem i krásnou českou kotlinou. Moje toulky započaly, když, coby malý klučík, jsem využil díry v plotě, zanechané slepicím. Tak malý capart vyrazil na poznávání svojí vlasti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.8.2022 00:03
Já jsem cestování vždy milovala. Jsem od přírody zvědavá -v tom dobrém smyslu slova, na zážitky z nového prostředí. Když teď v už jenom mohu vzpomínat, říkám si, že to nebylo špatné. Podle možností jsme jezdili na výlety, na koupání k nějakému přírodnímu koupališti a každý rok na 14 dní na dovolenou. Neměli jsme nikdy moc peněz, ale měli jsme stan, nejprve motorku, později darované auto a jezdili jsme po Československu, pokaždé jinam. Zážitků mám plno, veselých i dobrodružných. Také jsme byli v cizině, o tom jsem už psala.
Jan Zelenka
9.4.2021 18:24
Taky jsem byl u Baltu a úplně mě uchvátil. Na pobřeží byly duny, borové háje a v nich i houby. Vzduch měl 16, voda 13 a děti měli úplně modré zadky. Ale bylo to moře.
Alena Vávrová
9.4.2021 10:32
Petr S. byl opravdu velký cestovatel, fotografoval a o všem psal a na íčku toho od něj bylo hodně. A asi stále je. Mně to přijde, jako když z nějakého důvodu založil nový profil.
Libuše Křapová
9.4.2021 10:20
Já začala cestovat až v dospělém věku. Líbí se mi skoro všude, ale u nás v Česku je opravdu nejkrásněji. Jen na rozdíl od vás ani moře nezavrhuji :-)
Jana Šenbergerová
9.4.2021 09:51
Také mám pocit, že už jsem četla o tom, jak jste "seděl na schodech jednoho domu a koukal se na provoz okolo." To ostatní už jsem zapomněla, ale ráda si přečetla znovu. Ten poslední odstaveček bych klidně mohla napsat i já, jsem na tom podobně. Dobře vám rozumím.
Zuzana Pivcová
9.4.2021 09:48
Myslím, že je to článek, který vyšel už před několika lety, ale to mu neubírá nic na půvabu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA