Můj milý,
jdu tě varovat.
Dnes v noci budu čarovat.
Už dávno jsem čarovala,
moje kouzla vždy zabrala.
Přeji ti moc síly.
V temné noci oba budem bílí.
Valpuržina noc
30. 4. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
3.5.2015 08:40
Paní Ivanko, teprve dnes jsem objevila váš příspěvek a zjistila, že jste své verše nepublikovala jinde. A to je škoda. Láska má mnoho podob. Přichází, odchází, ale přesto zůstává. Byla by škoda se pro ni uzavírat. Vždyť může kvést v každém věku. A rozkvete-li, pak už si nejsme cizí. Přeji nejen vám, ale všem krásné májové dny.
Ivana Doušová
10.9.2014 18:00
Vážení, jsem tu nová a stalo se mi, že jsem omylem umístila svůj příspěvek k veršům paní Jany. Omlouvám se jí i vám.
Ivana Doušová
10.9.2014 18:00
Vážení, jsem tu nová a stalo se mi, že jsem omylem umístila svůj příspěvek k veršům paní Jany. Omlouvám se jí i vám.
Ivana Doušová
10.9.2014 17:47
Miluji tě i nenávidím,
naději dala jsem už k ledu,
jenom ta krásná rána s tebou,
ta zapomenout nedovedu.
Ač přesné rysy tvoji tváře
z paměti asi jednou zmizí,
tak otisk tvého těla na mém
nevymaže mi nikdo cizí.
Hana Lafková
1.5.2014 21:25
Ahoj Jani, koukám, že mám v tobě velkou konkurenci a setsakra dobrou! Budu muset ve snažení hodně přidat...
Ráda jsem tě poznala.
Květoslava HOUDKOVÁ
1.5.2014 03:04
Milá Jano - dík za krásnou básničku. Já žiji sama = již pro ni nemám upotřebení, ale myslím, že ji v dohledné době využije moje vnučka (18 let)). Ráda sdělím i dalším. Krásných věcí je potřeba si vážit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem