Jak bylo na i60 párty

Jak bylo na i60 párty

27. 4. 2014

Přijeli, poznali se, pobavili se, prohlédli si nepoznané nebo už zapomenuté krásy Vysočiny. Jen malý kousek, ale stál za to. Počasí nám přálo, a tak nic nebránilo dobré náladě.

Večer s humorem Helenky a další večer premierové verše Zuzky s ukázkovým bubnováním a výkladem Jiřího jen obohatil naše obzory. Díky portálu i60 a díky Jarce Handlové má zase  několik lidí  k sobě blíž.

Proč sedět doma? Vždyť tahle země není jen pro mladý!!!!

Už se těším na další párty i s těmi, kteří z jakýchkoliv důvodů tentokrát nepřijeli.

A zde je ještě odkaz na videa: youtube

i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Tak jsem našla Marie článek o setkání.Muselo to být pěkné... Myslím, že je přihlášeno víc lidí než se ukázalo v Redakci.
Marie Pudichová
Přiznám se, bylo mi to tak trošku líto, že jsem nenasedla do vlaku s Hankou a Helou, termín mi však nevyhovoval. Škoda, snad příště to vyjde, každé setkání, mojí věkové kategorie mám ráda. A dokud mi to ještě alespoň trošku chodí, snažím se překonávat i vzdálenější cíle. Tak tedy na viděnou příště. Marie
Soňa Prachfeldová
Maruško, tak jsem zkoukla s trochou nostalgie, jsi šikula, bylo to moc pěkné a jste všichni bezva a milí !
Marie Novotná
Dani Kolářová,promiň to druhé je tobě,už z toho blbnu.
Marie Novotná
Hanko,slibuji,že se polepším!Pokud bude sraz někde kolem Vysočiny,dám si práci a přestavím nějakou tu památku nebo vykopávku do krajiny bez kopců.Jen nevím ,jestli ta vykopávka nakonec nebudu jen já:-)Měla jsem výčitky,ale je vidět,že jsi správný turista-senior z i60tky a ten se nezalekne žádné překážky.Těším se na všechny.Musím tady veřejně přiznat,že moje obavy se v prvních okamžicích rozplynuly jak pára nad hrncem.Díky všem a za všechno,
Marie Novotná
Hanko,Fotky mají přece všichni a určitě jsou také plné krásné ,,i60tkové pohody.Jen mě mrzí,že ten ,,fotoamok"mě chytil dlouho.Z pátečního večera by video bylo nej...tak snad někdy příště.
Dana Kolářová
Jaká byla i60 párty – Maruško, inspirující! Při zpáteční cestě od „Zlatých očí“ do Lipnice k autobusu jsem si dala do příštího setkání jedno předsevzetí…! Kdyby náhodou na příštím setkání byl opět výstup na hrad!
Hana Lafková
Ahoj Maruško, Tvoje fotečky jsou plně vypovídající o našem společném setkání na Vysočině. Už teď se těším na další. Díky.
Marie Novotná
Nejvíce práce měla Jarka a já jen dělala,,křoví".Ani nevíte,jak mě to všechno těší,našla se parta stejné,,krevní skupiny" a pak to takhle dopadá.Smích,dobrá nálada a CD s písničkama mi zůstaly v kufru,nebyl na ně čas.Krásné dny a někdy příště.....
Libuše Křapová
Ahoj, byla jsem s vámi jen malou chvilku, ale cítila jsem tu pohodu a radost. Snad příště budu s vámi déle. Díky aspoň za tu chvilku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.