Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
29.4.2014 11:59
Milá paní Jano,vše tady na Vašich stránkách je milé,hravé a harmonické.děkuji za pohlazení.
Olga Štolbová
30.3.2014 23:22
Jani, mám několik kamarádů Beranů a je to přesné. Jsem Býk a i když se znám, jsem zvědavá, co nového se o sobě dozvím. Na každou Tvou Horoskopičinu se těším, umííííš.
Jarmila Peerová
27.3.2014 18:58
Ty Vaše " Horoskopičiny " se mi Jani moc líbí.Jsou nápadité a je v nich vždy velký kus pravdy.Těším se na " Býky ",jsem jejich zrozenec....byl to od Vás super nápad...
Zuzana Pivcová
27.3.2014 10:21
Děkuji za nastavené zrcadlo, i když už se (snad bohužel) dobře znám už dávno! :-)
Jitka Chodorová
27.3.2014 08:39
Pěkně jsi to Jano napsala,mám tři vnuky narozené v Beranu,jsou si dost podobní,prostě hlavou proti zdi,ten čtvrtý, v pořadí třetí,to je Panna k pohledání.Miluji je však všechny stejně,leč Panáčka někdy upřednostňuji,to se musím přiznat.