Vyholení

Vyholení

10. 2. 2014

Světem letí velký hit
vše si nechat vyholit,
od ramen až po lýtka
zvládají to holítka.

Slečny, dámy, také muži
nesnesou chlup na své kůži,
jediné co snesou na ní
všeliké jest tetování.

 

 

Moje poezie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Je to prostě hit, nechme to tak být.
Miroslav Štorch
Moje dcera, kdysi když si na studiích v cizině neholila nohy, tak byla předmětem posměchu. Řekl jsem jí, že se zachovala jako osobnost, která nepodléhá dočasné módě a nemá zbytečné výdaje na holítka, kosmetiku na ošetření poškozené kůže po násilné depilaci. Dnes je jí dost nad 20 a nepodlehla tlaku reklam a marketingu. Nepodléhá manipulaci. Pane Zdeňku pěkná vtipná satira. Název mi připomněl stupidní pořad Vyvolení v televizi, který jsem naštěstí nesledoval. Kdo neumí zaujmout svou osobností, tak se potřebuje nějak sám zvýraznit tetováním, piercingem nebo jinak. Chtějí se odlišit, ale ve skutečnosti je to dnes už uniformita v tetování. K smíchu. Dříve se tetovali lidé hlavně z podsvětí a ve vězení. Dnes si to hraje na kýčovité umění.
Jiří Libánský
Mě jako masérovi se to líbí. Hladká pokožka se masíruje lépe a shlédnutí obrazové galerie v pracovní době mi také není proti mysli. Osobně mne nenapadá nic, o čem bych byl přesvědčen, že se mi to na těle po čase nepřestane líbit a nebudu to chtít nahradit něčím jiným.
Jana Šenbergerová
Hezky jste to vystihl, Zdeňku. Někdy opravujeme přírodu víc než nevhodně. Stárnoucí chlupy časem samy zmizí, zatímco tetování stárne a podle toho vypadá. Ale proti gustu žádný dišputát ...
Olga Štolbová
Máte pravdu Zdeňku, lidi se snad zbláznili. Smysl pro krásu a eleganci se někam ztratil. Vaše básnička je prima. *

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...