Tři kočky, dva kocouři a já
21. 1. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Michalčíková
9.2.2014 17:48
Dobrý den pane Raška
píšu Vám protože hledáte něco na sraz tak tady máte příklad toho -přečtěte si můj článek o Štúrově a bude se Vám to taky líbit ubytovaní jsme byli už každou sezonu na chatě RoJa moc dobře se o nás vždycky starají i na nádraží pro nás přijedou podívejte se na jejich stránky s pozdravem Marie Michalčíková jo a ceny myjí v květnu a září velmi příznivé
Olga Štolbová
24.1.2014 11:01
Když jsem na jaře přijížděla na chalupu s mými dvěma vykastrovanými kocourky, místní kocouři jim dávali pěkně zabrat. Odevšad je vyháněli, i z našeho dvorku, ubližovali jim. Pokud kocour žije jen doma, jsem pro kastraci, ale u kočičích holek radím, kastraci URČITĚ ! A nemyslím, že by kočky chodily hledat ženichy k Vám do domu, kocouři si nevěsty nacházejí sami.
Růžena Antlová
22.1.2014 14:52
vtipně napsané líbí !!!!!!!
Odpovím jen na pár otázek abych nechala prostor ostatním.
Naučí se kočka slyšet na své jméno ? NAUČÍ určitě ano víc slyší na čičiči a na kus syrového masa který mám v ruce !!!!
Vykastrovat ?? Dělá se to ,ale já bych vždy byla proti ! Je to proti přírodě !!! Pak by kočka ani kocour nepoznali LÁSKU !!!!!!
Zuzana Pivcová
22.1.2014 08:42
Vidím, Honzo, že si kocourků užiješ možná nejvíc Ty. :-) Na některé otázky bych odpověděla hned, ale dám prostor jiným. A něco najdeš v příspěvku Kočka opravdu není pes, který se snad brzy objeví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA