Žijete v zeleni? Pak musíte
být dlouhodobě spokojení

Žijete v zeleni? Pak musíte
být dlouhodobě spokojení

12. 1. 2014
životní postoj
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milada Salajková
A když je mezi tou zeleni krásný, čistý rybnik, který je dokola osázen mlčenlivými rybáři, to ticho, které sem tam naruší pleskot ryby zápasící v prostoru voda-vzduch, pak neni lepšího balzámu pro duši.
Milada Salajková
To nevim, zas se mě cosi povedlo.
Milada Salajková
A když je mezi tou zeleni krásný, čistý rybnik, který je dokola osázen mlčenlivými rybáři, to ticho, které sem tam naruší pleskot ryby zápasící v prostoru voda-vzduch, pak neni lepšího balzámu pro duši.
Milada Salajková
Milada Salajková
Zuzana Pivcová
Pražské Jižní Město, kde bydlím, bylo dřív známo jako betonová poušť. Naštěstí jsem sem přišla už v době, kdy se přece jen rozrostla nějaká zeleň, a dnes je situace ještě trochu lepší. Já také potřebuji ticho a tmu, především ke spánku, to je pro mě životně důležité, víc než třeba teplo. Dřív jsem zažívala neskutečný hluk z okolních bytů, od nájemníků i různých podivných cizinců, to už je dnes naštěstí pryč. Je ale pravda, že panelák s nakumulovanou různorodou lidskou energií nikdy nemůže působit na zdraví člověka tak, jako život ve vlastním domě, navíc obklopeném přírodou.
Jana Šenbergerová
Většinu života trávím obklopena zelení a skutečně jsem spokojená, i když se se mnou život nikterak nemazlil. Asi zde bude působit mnohem více činitelů, než jen ta zeleň, protože znám ve svém okolí spoustu lidí nespokojených. I v docela zelených městech je příliš hluku a málo tmy v noci, což by mně velmi vadilo. Živé ticho i tmu k životu nezbytně potřebuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody