Můj fígl: Jak odemknout nákupní vozík bez mince

Můj fígl: Jak odemknout nákupní vozík bez mince

16. 5. 2016

Není to můj fígl, ukázal mi jej jeden pán na parkovišti před nákupním centrem, když jsem marně hledal v peněžence a po kapsách minci, kterou bych si uvolnil nákupní vozík. Asi to znáte také, stojíte u stojanů s nákupními vozíky, marně hledáte pětikorunu či desetikorunu a k pokladnám je daleko...

"Odemkněte si vozík klíčem," poradil mi pán, který si šel zrovna také pro vozík a všiml si mé bezradnosti. Klíčem? Nechápal jsem. A pak mi to pán předvedl. Sundal si z klíčenky jeden z klíčů a strčil jej tou kulatou stranou do vozíku. A opravdu, vozík se odemkl. Jak osvěžující (viz obrázek).

Takže až budete také marně hledat minci, zkuste tento jednoduchý fígl.

Můj fígl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.3 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Tak to je nápad, často se mi stává, že nemám ani kolečko, ani minci. Naposledy v pátek. Naštěstí, jakoby na zavolanou v jedné řadě stál vozík s mincí, kterou tam někdo zapomněl..
Oldřich Čepelka
Když občas dělám opravdu velký nákup, tak mě baví vyprázdnit vozík s nákupem a pak ho někomu předat, jen tak, grátis... Co je pětikoruna proti těm stovkám, které jsem právě utratil?
Danuše Onderková
Tento fígl je výborný, ale moc nedoporučuji používat klíč od bytu, mohlo by se stát, že se nedostanete domů. První sezonu jsem ve stánku dostala od zákazníku takto 4 klíče zapomenuté ve vozíku, kdyby se někdo pro ně vrátil. Nevrátil, ale já je spolu s kolečky půjčuji těm, kteří nemají nic.
ivana kosťunová
já snad půjdu okamžitě nakupovat do Lídlu, nemůžu se dočkat, až to vyzkouším. Potom použiju v Makru. Více takových fíglů bych uvítala. Dcera mé známé zná fígl, jak otevřít tenisákem cizí auto, ale to asi není ten správný příklad. Používá pouze při zabouchnutí vozu s klíčem vevnitř.
Květoslava HOUDKOVÁ
Já mám zásobu koleček dokonce přímo od Policie - pokud se zúčastňují nějakých akcí, mívají kolečka s sebou. Podložky pod matice nebo papír.kolečka jsou také dobrý nápad (= malý český člověk přijde přeci na všechno). V kroužku s klíči mám provléknutou šňůrku - tu protáhnu uchem tašky a klíče spustím až ke dnu. Před domem je pak nemusím "hrabat" nikde pod nákupem, jen zatáhnu za šnůrku a klíče -poslušně- vyjedou z tašky ven.
Jiří Malík
Já používám do vozíků ploché podložky pod matice.Některé mají velikost pětikoruny, za korunu jich v železářství koupíte hrst a v kapse je poznám po hmatu-mají otvor
Zdenka Jírová
To je dobré, také mívám problém s mincí.
Alena Tollarová
Tenhle fígl s klíčem také znám. Ale klíče nosím na kroužku a jsou i tak dost těžké a nosit ještě jeden navíc po kapsách se mi nechce. Tak jsem si prostě několik koleček vystřihla z tvrdého papíru. Funguje to taky, nosím je po kapsách a když nějaký ztratím, no bože - udělám si nový.
Růžena Antlová
Tak to je fakt dobrý fígl.Jen bych se pak bála kdyby klíč nešel vyndat z vozíku jak bych si pak odemčela byt. Určitě vyzkouším !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...