Vyhlížím nebe,
je zataženo,
vytáčím tebe,
je obsazeno,
hledám tvé tělo,
je nedostupné,
to, co se smělo,
už není nutné,
v záplavě denní
časy si pletu
a pro loučení
nenajdu větu,
přicházím zticha,
nitro však křičí,
poznání píchá,
jsem zase ničí.
![Jsem ničí](/images/zena_201401071029379.jpg)
Jsem ničí
7. 1. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milada Salajková
16.4.2014 21:39
Milovat a být milovan je největší štěstí na světe. V životé je přátelství vic než láska. Mé se to moc líbi.
Milada Salajková
16.4.2014 21:38
Milovat a být milovan je největší štěstí na světe. V životé je přátelství vic než láska. Mé se to moc líbi.
Jiří Libánský
8.1.2014 00:09
Přeci víte, že Zuzana vůbec bezprizorní není.
Ale báseň o tom napsala krásnou. Nejen obsahově, ale i ten zajímavý verš a fascinující melodika v zajímavém rytmu.
Olga Štolbová
7.1.2014 20:39
Zuzko, co to povídáš, Ty jsi přece hlavně svá, za to Tě všichni obdivujeme a máme rádi. A zataženo pro Tebe určitě nezůstane.
Jana Šenbergerová
7.1.2014 13:48
Ty nemůžeš být ničí, když jsi tak úžasně svoje a také tak trochu naše, jak níže Jitka píše.
Jitka Chodorová
7.1.2014 13:32
Zuzko,ty nejsi ničí,ty jsi naše,a my si toho hodně považujeme.Díky za to,že jsi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 6. týden
Tento týden bude vědomostní kvíz na téma "Názvy států". Tak schválně, jak na tom jste v zeměpise?
AKTUÁLNÍ ANKETA