Jak přemoci pečící papír?

Jak přemoci pečící papír?

12. 12. 2013

Aby pečící papír před pečením cukroví nebo lívanců na plechu neodstával a rovně držel, jednoduše ustřihnu velikost pečícího papíru a ten zmuchlám do kouličky, dobře pomačkám a pak ho teprve rozprostřu na plech. Sice vypadá zmuchlaně, ale krásně přilne k povrch plechu a nikde neodstává.

Můj fígl
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Já ho také normálně na plech položím proti směru zabalení a on si dá říci. A když peču něco, co z něho pěkně sklouzne, tak ho klidně nechám na plechu i pro příště.
Květoslava HOUDKOVÁ
Pečící papír je zřejmě dobrá pomůcka, ale já ji nepotřebuji. Jakékoliv nádoby, pánvičky, formy,formičky vystříknu Olejem ve spreji. Nic se mi nepřipeče, nepřipálí ! Olej se nevsákne! - zůstane jako ochrana mezi nádobou a potravinou. Např. zkuste!! na pečícím papíru uvařit pudink, krém atd. Já = 1 os. spotřebuji obsah 300 ml cca 1x/rok, dcera pro 4 čl. "žravou"rodinu 2 x/rok - super vyhovuje!
Lada Boháčová
Čas od času dělám domácí sekanou. Místo toho, abych ji potírala vajíčkem, potřu ji plnotučnou hořčicí. Po upečení má pěknou barvu a dobrou chuť.
Jana Slavíková
Zmuchlaný pečící papír používám při pečení v kulaté formě. Při pečení cukroví na plechu stačí papír navlhčit v rozích.
Dagmar Králová
U nás doma roli papíru otočíme proti směru zabalení a přejedeme papírem přes hranu stolu a je hned krásně rovný a nedělá neplechu a leží i na plechu. Dříve to studenti používali k rovnání pauzáku na rýsování.
Svatava Páleníková
Růženko, také já jsem vyzkoušela, protože mě vždy strašně rozčilovalo, jak se papír kroutí. Moc děkuji za skvělou a přitom jednoduchou radu. A taky jsem vyzkoušela váš trik s vyklopováním včelích úlů. Díky a přeju krásné svátky!
Pavla Vítková
Díky za radu, funguje to skvěle!
Růžena Antlová
Jitko zrovna před týdnem jsem si chystala na plechy pečící papír a měla jsem na návštěvě kamarádku.Nechápavě na mě hleděla když viděla jak ho muchlám.Pak byla překvapená a dnes už muchlá papír taky.
Růžena Antlová
Jani co já se vždy nazlobila když mi na plechu nedržel,zvlášť když jsem ustřihla o něco větší kus tak jsem jednou chytla nerva fakt ho zmuchlala a hodila do koše s tím ,že ustřihnu nový menší a ouhá sice pečící papír na roličce ještě byl ,ale zas vystašil jen na půl plechu. Těsto ušlehané ,tak nezbylo nic jiného než zmuchlaný papír narovnat a dát na plech a fígl byl na světě.
Jitka Chodorová
Já to pořád říkám Růženko,že jste tady nejšikovnější holka.Zrovna jsem s tím teď měla problém při pečení cukroví,protože jsem pokládala poslední kousek papíru a on si tam dělal,co chtěl.Tak díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...