Koření v polévce či omáčce

Koření v polévce či omáčce

9. 12. 2013

Dnes už mi Vitana můj nápad "ukradla", ale ten, kdo si nebude kupovat jejich novinku - varné sáčky s kořením, může využít můj dávný fígl. Při vaření polévky nebo omáčky používám nerezové čajové vajíčko, to je takové speciální uzavíratelné sítko. Do něj vložím kuličky koření i nalámaný bobkový list a dám do hrnce s polévkou či omáčkou. Po dovaření vytáhnu z hrnce sítko a nemusím lovit kuličky. 

Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lada Boháčová
Velice dobrý nápad, dělám již řadu let.
Zdenka Jírová
To používám už léta, je to dobré a levné.
Zdenka Jírová
Právě dnes jsem !vajíčko" použila při vaření divočáka na divoko. Nemá chybu.
Jana Šenbergerová
Vtipné řešení! Rozesmálo mě, jak trapně před mixováním lovím koření ze zeleniny na svíčkovou, když je to tak jednoduché. :-))
Růžena Antlová
také používám nerez vajíčko původně určené na sypký čaj.Také ho používám když vařím dýní na hřebíček a celou skořici aby pak v zavařenině neplaval-a
Jitka Chodorová
Dala bych přednost tobě Helčo,taky se dá koření vařit v plátěném pytlíčku,ty varné sáčky jsou sice šikovné,ale třeba zrovna mě nesedí některé koření,které tam je,a to jak v rajské omáčce,tak ve vývaru,takže spotřebuji jen stávající nakoupené a více to nekoupím,do tvého vajíčka,či pytlíčku si dá jen to koření,které tam chci mít.Jinak díky za nápad.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...