Jak nahradit a ušetřit při praní za aviváž?

Jak nahradit a ušetřit při praní za aviváž?

26. 11. 2013

Víte, jak se dá ušetřit při praní? Místo aviváže, jejíž ceny neustále rostou, již několik let používám ocet. Je to levné, ale především to šetří životní prostředí. A hlavně - výsledek je stejný.

 

 

Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Vyskočil
To by mě nenapadlo. Dobrá rada nad zlato.
Věra Katolická
Paní Svatavo,já používám ocet,když zrovna nemám na aviváž,takže někdy tak a někdy tak.Do octa si přidám pár kapek vonného oleje a musím říct,že octem opravdu prádlo cítit není-sama jsem se divila.Možná také záleží na množství,nic se nemá přehánět.takže můžu jen doporučit.
Marie Novotná
Ocet používám ,ale na odstranění vodního kamene z pračky.(ale i varné konvice)S prádlem jsem to nezkoušela.Možná ,když přidám ocet při každém praní ,nebude se kámen usazovat.
Jana Šenbergerová
Asi dobrý nápad, protože udržuje i barvy, pokud ovšem prádlo nevoní příliš octem. Já už léta nepoužívám žádnou aviváž. Život mi tak připadá míň drsný. :-)
Svatava Páleníková
Mijuju vůni čistého prádla a proto dbám na výběr voňavé aviváže. Moc si nedovedu představit, jak voní prádlo po přidání octa. Není tam paní Hano moc cítit?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.