Hana Hegerová: Nejlepší
mé období bylo v Semaforu

Hana Hegerová: Nejlepší
mé období bylo v Semaforu

23. 11. 2013
hudební legendy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Hana Hegerová + Petr Hapka + Michal Horáček = dokonalost. Lepší šansoniérka nemohla snad být, bez těch dvou, ani ve Francii. Sourozenci Ulrychovi a jejich Javory = prostě nádhera.
Zdenka Jírová
Takových zpěvaček nemáme mnoho, dokonce vlastně momentálně o žádné její nástupkyni nevím. Je vynikající.
Zuzana Pivcová
Hana Hegerová se mi jako dospívající dívce, když zpívala Zlá neděle, nelíbila, byla na můj vkus moc drsná, víc se mi líbily slaďáky se Zímou, později s Gottem. Na chuť jsem jí přišla až ve zralejším věku, kdy už jsem dovedla pochopit texty. Pak už jsem si ji oblíbila na celý život. Byla projevem svá, mimo módní proud, za minulého režimu, i po listopadu. Asi jako sourozenci Ulrychovi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody