Vysoký cholesterol a přibývání na váze - to mě donutilo používat v kuchyni místo zásmažky z mouky a tuku ovesné vločky. Když dám vařit polévku či omáčku, vsypu hned i vločky, ty se úplně rozvaří. Chuť vařeného pokrmu se nezmění, je zahuštěný a navíc zdravý.
Zdravá zásmažka
13. 11. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
13.11.2013 10:39
Já zase používám sušený hrachový extrakt, prodávaný ve Zdravé výživě pod názvem Hraška. Místo jíšky nebo i na obalování, u mě ne masa, ale hub nebo sýra. Je výborná.
Jana Šenbergerová
13.11.2013 10:04
Dělám něco podobného s pohankovou trhankou. A také s pohankovými klíčky, ale nevařím je, jen přidám do hotové polévky.
Třeba taková česnečka tím získá zcela "nový rozměr".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem