Zdravá zásmažka

Zdravá zásmažka

13. 11. 2013

Vysoký cholesterol a přibývání na váze - to mě donutilo používat v kuchyni místo zásmažky z mouky a tuku ovesné vločky. Když dám vařit polévku či omáčku, vsypu hned i vločky, ty se úplně rozvaří. Chuť vařeného pokrmu se nezmění, je zahuštěný a navíc zdravý.   

Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Žichovská
Hraška je opravdu výborná, také ji používám.
Zuzana Pivcová
Já zase používám sušený hrachový extrakt, prodávaný ve Zdravé výživě pod názvem Hraška. Místo jíšky nebo i na obalování, u mě ne masa, ale hub nebo sýra. Je výborná.
Jana Šenbergerová
Dělám něco podobného s pohankovou trhankou. A také s pohankovými klíčky, ale nevařím je, jen přidám do hotové polévky. Třeba taková česnečka tím získá zcela "nový rozměr".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.