Aby byly řízečky ještě křupavější

Aby byly řízečky ještě křupavější

14. 11. 2013

Pokud řízky usmažené klasicky v trojobalu nemají tu správnou barvu a nejsou dostatečně křupavé, je možné je jednoduše vylepšit. Hotové řízečky narovnáme do pekáčku, "potřísníme" šlehačkou a na chvilku je dáme do rozpálené trouby. Krásně zčervenají a jsou křupavější.

 Dobrou chuť!

Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Novotná
Tekutou a víceprocentní.Nejlépe 33%.
Hana Práglová
Jakou šlehačkou??? I ve spreji???

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.