ILUSTRAČNÍ FOTO: wikimedia.org
Pomlázka pohledem cizinců: opilí Češi lískají nebohé ženy...
6. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
29.3.2016 15:59
Já mám pocit, že když k nám jedou západní turisté tak vědí jen to, že jedou do Prahy, kde mají dobré pivo a je tu pro ně levně. Kolik toho vědí o historii, tradicích a třeba zeměpisu? Tak tím se většina zřejmě nezabývá. Ale i naši turisté jsou někdy na tom stejně. Já osobně když jedu do ciziny, tak se snažím o té zemi něco nastudovat, abych nebyla úplné jelito.
Karel Boháček
28.3.2016 17:55
Jen nám závidí. Naopak cizinci se většinou umějí opít dvakrát tolik a neumějí se chovat. My naopak ano.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.3.2016 16:35
jak jsem procestoval svět tak každý národ má svoje tradice, které ostatní respektují.Já jsem se např. setkala o Velikonocích nedaleko Bělehradu, že lidé nosí na hroby jídlo a pití a pak to tam společně konzumují. Také jsem jim to nevyvracela.
Květoslava HOUDKOVÁ
28.3.2016 13:22
Tradice je hezká, ať zůstane! - cizinci nám do toho nekecají a než jedou do ČR, ať taky čtou a vědí "do čeho jedou". DOMÁCÍ NÁSILÍ je potřeba "DUSIT hned OD POČÁTKU" -to se -bohužel- neděje!!!
Zdenka Jírová
8.4.2015 23:19
Jak může americký deník kritizovat naši stoletou tradici a vysmívat se jí. Mně také není jasná tradice v Anglii, kdy pouští s kopce veliký sýr a mládenci si lámou nohy při jeho honění. Viděla jsem to v TV.Myslím, že by obyvatelé na západ od našich hranic neměli být tak samolibí a měli by se také něco více učit o svých sousedech .
Zuzana Pivcová
7.4.2015 10:36
Myslím, že u Američanů je kritika tohoto kontaktu asi tak oprávněná jako u všeho, co považují za "harašení". A poněkud škrobení Angličané se pak diví, že jejich každý 9. muž žije sám, protože není schopen se seznámit.
Hana Rypáčková
7.4.2015 08:29
A my ženy se na to těšíme.......Ukazujeme si šlehance, která nemá žádný-závidí.I když to nepřizná. Jako v O Henryho povídkách. Monokl na oku, ale novou bluzičku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA