Smůla na úrazy a nemoci se lepí
na paty Býkům, Střelci mají štěstí

Smůla na úrazy a nemoci se lepí
na paty Býkům, Střelci mají štěstí

6. 4. 2013

Vyhýbat se úrazům a nemocem se loni nejvíce dařilo Střelcům, kteří hlásili proti průměru až o 13,7 procenta méně pojistných událostí spojených se zdravím. Pomyslný titul znamení smůly naopak obdrželi Býci – ti měli potíže o 12,6 procenta častěji než je průměr.

„Na data z úrazového pojištění jsme se podívali poněkud netradičním úhlem pohledu, a sice v souvislosti se znameními zvěrokruhu,“ říká ředitel odboru externí komunikace České pojišťovny Tomáš Zavoral. Podotkl, že dalšími smolaři v pořadí jsou za Býky také Berani a Blíženci, naopak menšímu počtu problémů se spolu se Střelci mohli těšit i Štíři a Kozorohové. Čistý průměr udrželi Lvi. Nadprůměrnou dávku štěstí si drží ještě Váhy a Ryby. Naopak o něco hůře dopadli také Vodnáři, Panny a Raci.

Česká pojišťovna v minulých dvou letech podobným způsobem zkoumala i znamení zvěrokruhu v souvislosti s dopravními nehodami. Z této analýzy vyplynulo, že narodit se ve znamení Berana s sebou přináší nejvyšší riziko nehody za volantem. „Berani silně věří ve vlastní schopnosti, snaží se co nejrychleji dosáhnout cíle, který si stanovili, a často překračují meze. Jsou průbojní i ambiciózní a možná právě tyto charakteristiky jsou příčinou vyšší četnosti nehod i úrazů,“ doplnil Zavoral.

Šampiony mezi řidiči jsou podle statistiky naopak Střelci. Ti jsou sice impulzivní, neklidní a netrpěliví, ale zároveň jsou i dobrými pozorovateli a dokážou rychle analyzovat nastalou situaci. „Pravděpodobně díky tomu se na silnicích pohybují bezpečněji než ostatní a jsou i schopni vyvarovat se úrazů,“ dodává Zavoral.

znamení zvěrokruhu
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Možná, že když dodám potvrzení od svého astrologa, že mne nečeká v dohledné době autonehoda, nebudu muset ani jako býk platit na povinné ručení vyšší částku. Počítám s tím, že úřednice na přepážce v pojišťovně stejně letmo překontoluje na mé dlani čáru života. Pro jistotu.
Zuzana Pivcová
Co se týče charakteristik jednotlivých znamení, ty opravdu sedí. Právě tak osobní horoskopy, vypracované "na míru". Ale všeobecné předpovědi a statistické údaje, tam bych byla velmi zdrženlivá. Podle Astrologického kalendáře na roky 2013 - 16 jsem teď jako Beranka měla mít velmi pozitivní období v rovině zdraví a imunity. Místo toho já, která klasicky nemarodím a klasicky se neléčím, už tady víc než týden skučím s pásovým oparem, vyvolaným dle všeho extrémním stresem v práci. Takže všude zůstává to "ale" a různé vlivy a okolnosti, proto bych se smůlou a nemocemi u jednotlivých znamení vůbec nezabývala a zbytečně nezneklidňovala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.