FOTO: Věra Ježková
Nikdy jsem nic nevynalezla
27. 3. 2025Jsem manuálně zručná, dokážu si poradit se spoustou věcí. Umím například vyměnit vypínač, těsnění vodovodního kohoutku, pracovat s příklepovou vrtačkou, s menší pomocí smontovat nábytek, plést, háčkovat, trochu šít… Jsem i dost tvořivá. Umím docela dobře psát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
27.3.2025 11:55
Také patřím mezi Ty co nic nevymysleli a jen užívají výhody již vymyšlených věcí.
Jitka Hašková
27.3.2025 11:46
Věro jsi šikulka, rukama toho umím mnohem méně než ty. Díky za moc pěkný článek.
Hana Rypáčková
27.3.2025 11:38
Můj tatínek říkal:"Jeden myslel a vymyslel trakař". Nevím, proč mne to napadlo..
Michaela Přibová
27.3.2025 11:16
Věrko, článek se.mi.mic líbil a také mě překvapila tvoje manuální zručnost. A připomnělo mi to, když na tvůrčím psaní nám říkala lektorka: vše už bylo řečeno, vše už bylo napsáno, žádné nové téma není možné :-)
Blanka Lazarová
27.3.2025 10:51
Souhlasím s Evkou. To bych do tebe neřekla, že jsi tak šikovná a praktická. Tož ti gratuluji a nikdy neříkej nikdy. Třeba o tobě ještě uslyšíme. :-)
Eva Mužíková
27.3.2025 08:03
Věrko, přiznám se, že Tvé informace o zručnosti mne mile překvapily. To že umíš psát o čemkoliv vím, ale připadáš mi taková jako křehká bytost, které jsou mamuální práce vzdálené. No skvělé, jsi šikulka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA