Vědí muži, co chtějí?
Ilustrační foto: Freepik

Vědí muži, co chtějí?

25. 3. 2025

Když jsem před lety objevila portál i60, zaujal mne natolik, že jsem se zaregistrovala. Řízením Osudu se až letos stalo, že mám dosti času a mohla bych se zapojit i aktivně. Jako nováček však spíše čtu, sem tam napíšu několikavětný názor, a to je vše.

Můj příběh přátelství seznámení vztahy a sex
Hodnocení:
(4.9 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Šebková
Pobavilo :-)
Zuzana Zajícová
Tyjo, už vím, proč jsem nikdy nenalezla odvahu zkoumat seznamky :-) Danielo, vítejte mezi námi íčkaři a nebojte, pevně věřím, že bezva chlapa a kamaráda najdete.
Dagmar Vargová
Hustý! Pokud jde o zdejší Seznamku, občas nakouknu a už několik let (!) vidím stále tytéž opakující se inzeráty jistých 3 pánů. Jako že za celou tu dobu nikoho nenašli? Po přečtení Vašeho článku je mi to jasné. Jen se divím, že redakce inzeráty těmto pánům zveřejňuje stále dokola... Osobně tedy nikoho nehledám, mám skvělého manžela. Ale ty inzeráty (i jiné rubriky) jsou zajímavá psychologická sonda :-).
Šárka Bayerová
Prokristapána... To je teda zážitek. Danielo, každopádně si buďte jistá, že jste vyhrála, i když jste nesouťěžila. Onen jedinec si potřeboval dokázat, že "ještě na něco má ". Zhatila jste mu to svým sexymozkem :-) (prokristapána 2). No, myslela jsem, že už jsem viděla a slyšela ledacos, ale tohle je vážně hustý! A Smekám, že jste se podělila... Chtělo to odvahu, smysl pro humor a břitké pero, a to vy očividně máte!
Olga Škopánová
Jinými slovy řečeno život neplyne jen v samých radovánkách, ale za mraky určitě někde svítí slunce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody