Ilustrační foto: Freepik
Martina (58 let): Všichni mi pořád říkali, ať si někoho najdu. Chyba!
26. 3. 2025Poučila jsem se, že nemám dávat na rady druhých. Neustále jsem od kamarádek a kolegyň slýchala že nemám žít sama, že jsem ještě mladá a musím si někoho najít. Necítila jsem se na to, ale podlehla jsem tlaku. A tak to nemá být.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Rybář
26.3.2025 10:02
Asi by bylo dobré říct si už na začátku vztahu jasná pravidla, aby se předešlo takovým situacím. Obecně platí, že komunikace mezi partnery ohledně sexu hodně vázne. Je dobré, když alespoň jeden z partnerů dokáže překonat přirozené trapné pocity a stud a narovinu řekne, jak si to s tím sexem představuje.
Naděžda Špásová
26.3.2025 09:45
Myslím, že jste udělala dobře, asi by se mi nelíbilo, že mi kamarádky někoho odhazují. Naštěstí nejsem sama, je nám oběma 72 a doufám, že to ještě dlouho vydrží.
Iva Bendová
26.3.2025 08:51
Chtělo se mi nejprve napsat, že strkat násilně prsty do plánů Osudu by se moc nemělo, ale znám případy, kdy dohazování partnera přáteli dopadlo dobře, a jeden z těch párů bude brzy vdávat společnou dceru. Z toho muže se vyklubal neandrtálec a utekla bych také. Opravdu ošklivá zkušenost, ale každá se počítá, v cestě za poznáním sebe sama a nástrah světa kolem nás.
Eva Mužíková
26.3.2025 08:00
Když tak přemýšlim nad Vašimi řádky tak jsem došla k názoru, že jste situaci vyřešila správně. Přiznám se, že ǰá bych odvahu vydat se v noci na lesní cestu do neznáma neměla.
Helena Šebková
26.3.2025 07:48
Člověk se pořád učí. Ta poslední věta asi vystihuje vše. :-) Divná rozhodně nejste. :-)
Olga Škopánová
26.3.2025 06:58
Myslím, že okolo šedesátky probíhá seznamování úplně stejně jako v mládí a úpně stejně se člověk může spálit. Akorát z toho má větší trauma, protože si říká, že ve svém věku by už měl mít nějaké ty zkušenosti. Někdy je ale těžké uhodnout pravé úmysly cizího člověka, protože někteří lidé se umí neskutečným způsobem přetvařovat. Paní se zachovala správně, ale negativní zkušenost by ji neměla navždy zavřít dveře do mužského světa.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA