FOTO: Marie Měchurová
Náš výlet do Prahy na výstavu Czech Press Photo 2024
6. 3. 2025Když nás "íčkařka" Vlasta pozvala na zajímavou výstavu Czech Press Photo 2024 do Prahy do Národníhio muzea, nezaváhali jsme ani minutu. A když jsme ještě navíc jako bonus dostali setkání s milýma lidičkama z našeho "íčka", neodradil nás ani docela silný ranní mráz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
6.3.2025 20:53
Maruško, díky za super reportáž! Jsem ráda, že jsem se mohla při příležitosti výstavy setkat s tolika milými lidmi. :-)
Marie Seitlová
6.3.2025 16:18
Maruško, děkuji za tvůj článek. Alespoň jsem tam s vámi byla virtuálně.
Jana Šenbergerová
6.3.2025 14:09
Maruško, také vás obdivuji. Dobře činíte, že se činíte, dokud můžete. Nám méně schopným umožňujete být při tom, i když jen na dálku.
Alena Velková
6.3.2025 11:38
Maruško, prima článek. V tom vlaku jste měli štěstí, že vám to průvodčí uznal. Když jsme jeli do Luhačovic, tak tam jeden pán nastoupil do vlaku s platným lístkem, ale o dvě hodiny dřív, než kterým měl jet a průvodčí měl plno keců a neuznal mu to. Donutil ho vystoupit na další stanici. Nějak jsem to nechápala...
Naděžda Špásová
6.3.2025 09:39
Určitě jste si to užily, fotek jsem se trochu lekla, než mi to došlo.
Daniela Řeřichová
6.3.2025 09:03
Maruško, jsi pohotová reportérka, popsala a nafotila jsi to parádně. Díky za setkání!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA