Všechny fotografie: Alena Tollarová
Výstava Martin Patřičný dřevo
1. 3. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
1.3.2025 10:13
Znovu jsem se potěšila výstavou pohledem na tvé fotky. Mně se moje moc nevydařily.
Jan Zelenka
1.3.2025 09:30
Aleno, moc hezké. Dřevo je ušlechtilý materiál, tím spíš, když se dostane do šikovných rukou. Kralupy jsou městem mého mládí, chodil jsem tam do školy. Jak na druhý stupeň, tak pak do gymplu.
Iva Bendová
1.3.2025 09:23
Děkuji za pro mě objevení dalšího kumštýře, kterého mohu obdivovat, hned jsem začala googlit a na první šup našla odkaz na jeho úžasná díla: https://www.patricny.com/dila/
Věra Ježková
1.3.2025 07:52
Ali, díky. Martin Patřičný je úžasný. Před pár lety jsem byla na jeho výstavě ve vysočanské radnici, taky jsem z ní zveřejnila článek. A dostala jsem tam jeho nástěnný kalendář.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA