Věční kluci jsou zábavní, ale život s nimi bývá většinou dost těžký
Ilustrační foto: Freepik

Věční kluci jsou zábavní, ale život s nimi bývá většinou dost těžký

26. 2. 2025

Ve společnosti je okouzlující, dámy ho zpravidla obdivují. Jeho bezstarostnost je sympatická. On je věčně mladý, říká se o něm. Nebo taky: Je pořád jako kluk. Ovšem pozor, žít s věčným klukem bývá náročné.

muži společnost životní styl
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karel Maginot
Pane Berka máte 100% pravdu. Opět se mi potvrdilo, že v životě platí pravda ... "když na něco nemám, tak to alespoň ponížím a zesměšním"....
Jindřich Berka
Kdo tam dal tu fotku šaška, který vypadá jak bezdomovec? Myslím si, že my sedmdeatníci máme ještě šarm.
Věra Ježková
Můj přítel, vysokoškolský učitel, byl ve společnosti velmi oblíbený, vyznačoval se vysokou mírou šarmu. A přesto byl dospělý. Kluka bych nechtěla.
Olga Škopánová
Souhlasím, člověk by ze sebe neměl dělat to co není a měl by se smířit s tím, že už není mladý.
Jana Šenbergerová
Každý z nás dostane do vínku, co potřebuje ke svému rozvoji. Nic se nerozvíjí bez podpory zvenčí. Jsme jako rozbité zrcadlo. Každý střípek odráží svět trochu jinak podle toho, v jaké poloze se nachází.
Jindřich Berka
Co mě pobavilo? Je to horší než si hrát na kluka. Mám cukrovku, tak chodím s nohama na pedikúru k jedná paní. Zrovna tam přišel její druhý manžel (moc si nepomohla, s tím prvním jsem kdysi hrál závodně fotbal). Ona 59 let pěkná žena. On 75 let arogantní pán. Nohy jako hůlky a nad tím vystouplé objemné břicho. Myslel si asi, že když si nechá potetovat paže jako mladí muži, že omládne a zakryje tím svůj vystouplý pupek. To je pro mě horší než chování "mladých kluků". Myslím tím esteticky a chování? To má také příšerné.
Jindřich Berka
To orientační foto, kdo vymyslel? To je příšerné. Z karnevalu. Tak kluci nevypadají. Já se vracím jako kluk, že spím s dalšími dědky pod širákem, sportuji s mladými a pak jdem spolu na pivo. Ano cítím se jako mladý kluk, ale své blízké svým chováním neobtěžuji.
Mirek Hahn
Zajímavé... Jak osud či geny namíchají charakterové vlastnosti do jedné osobnosti tak, aby nikdo nebyl příliš dokonalý :-)
Jiří Dostal
:-) Veselé, povaha Petra Pana jako stvořená do časů, kdy mocní uštědřují lidem ránu za ránou; že by jádro české povahy? :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody