Ilustrační foto: Freepik
Věční kluci jsou zábavní, ale život s nimi bývá většinou dost těžký
26. 2. 2025Ve společnosti je okouzlující, dámy ho zpravidla obdivují. Jeho bezstarostnost je sympatická. On je věčně mladý, říká se o něm. Nebo taky: Je pořád jako kluk. Ovšem pozor, žít s věčným klukem bývá náročné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Maginot
28.2.2025 07:50
Pane Berka máte 100% pravdu. Opět se mi potvrdilo, že v životě platí pravda ... "když na něco nemám, tak to alespoň ponížím a zesměšním"....
Jindřich Berka
27.2.2025 20:59
Kdo tam dal tu fotku šaška, který vypadá jak bezdomovec? Myslím si, že my sedmdeatníci máme ještě šarm.
Věra Ježková
27.2.2025 15:14
Můj přítel, vysokoškolský učitel, byl ve společnosti velmi oblíbený, vyznačoval se vysokou mírou šarmu. A přesto byl dospělý. Kluka bych nechtěla.
Olga Škopánová
27.2.2025 08:59
Souhlasím, člověk by ze sebe neměl dělat to co není a měl by se smířit s tím, že už není mladý.
Jana Šenbergerová
27.2.2025 06:45
Každý z nás dostane do vínku, co potřebuje ke svému rozvoji. Nic se nerozvíjí bez podpory zvenčí. Jsme jako rozbité zrcadlo. Každý střípek odráží svět trochu jinak podle toho, v jaké poloze se nachází.
Jindřich Berka
26.2.2025 10:49
Co mě pobavilo? Je to horší než si hrát na kluka. Mám cukrovku, tak chodím s nohama na pedikúru k jedná paní. Zrovna tam přišel její druhý manžel (moc si nepomohla, s tím prvním jsem kdysi hrál závodně fotbal). Ona 59 let pěkná žena. On 75 let arogantní pán. Nohy jako hůlky a nad tím vystouplé objemné břicho. Myslel si asi, že když si nechá potetovat paže jako mladí muži, že omládne a zakryje tím svůj vystouplý pupek. To je pro mě horší než chování "mladých kluků". Myslím tím esteticky a chování? To má také příšerné.
Jindřich Berka
26.2.2025 09:51
To orientační foto, kdo vymyslel? To je příšerné. Z karnevalu. Tak kluci nevypadají. Já se vracím jako kluk, že spím s dalšími dědky pod širákem, sportuji s mladými a pak jdem spolu na pivo. Ano cítím se jako mladý kluk, ale své blízké svým chováním neobtěžuji.
Mirek Hahn
26.2.2025 08:12
Zajímavé... Jak osud či geny namíchají charakterové vlastnosti do jedné osobnosti tak, aby nikdo nebyl příliš dokonalý :-)
Jiří Dostal
26.2.2025 06:49
:-) Veselé, povaha Petra Pana jako stvořená do časů, kdy mocní uštědřují lidem ránu za ránou; že by jádro české povahy? :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA