Turnov. FOTO: Jindra Hubačová
Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany
12. 2. 2025Index prosperity a finančního zdraví nově sleduje i kvalitu života v českých regionech. Jeho nové rozšíření, Index prosperity regionů, porovnává 206 tuzemských mikroregionů podle 37 indikátorů v oblastech jako ekonomika, zdravotní péče nebo vzdělávání.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
16.2.2025 12:39
Paní Škopánová, pokud nejste schopná pochopit, že co sděluji vám, je o mně a to co sdělujete vy mně je o vás, tak to svědčí také o vás, včetně vaší pravdy. Z mojí strany končím s kočkováním a pište si dál co chcete. Vím, že opět to bude o vás a to už mě nezajímá.
Olga Škopánová
16.2.2025 12:05
Paní Caklová myslím, že pravda se může říkat i když není příjemná. Mějte se.
Jitka Caklová
16.2.2025 08:55
Paní Škopánová, nepíši o vašich hovadinách, ale píši o tom, co jste díky vaší neznalosti, napsala o reinkarnaci a to jste napsala skutečně hovadinu. Pokud v tomto kontextu nevnímáte rozdíl, je jen vaše věc. Ale to že jste 15.2.2025 08:25 napsala: "Paní Caklová své hulvátství sice okecáváte ale dost trapně." to vypovídá o vás. A jak jsem již níže napsala, já bych si to vůči vám nedovolila napsat i kdybych si to myslela. Nejsem hulvát a proto vám přeji krásnou neděli!
Olga Škopánová
15.2.2025 21:09
Paní Caklová zato píšete o mých hovadinách takže píšete o svých vlastních.
Jitka Caklová
15.2.2025 17:00
Paní Škopánová, plně s vámi souhlasím, proto také já nikomu nepíši, že "trapně obhajuje své hulvátství", ani v případě, kdybych k tomu měla důvod.
Olga Škopánová
15.2.2025 16:41
Paní Caklová já vám nic nepodsouvám já pouze souhlasím s vaším tvrzením, že to co napíšete vy vypovídá především o vás.
Jitka Caklová
15.2.2025 15:27
Paní Škopánová, nedovolila bych si vám napsat, že vaše hulvátství trapně okecáváte, ale dovoluji si trvat na tom, že vaše zmínka o reinkarnaci, je hovadina a mohla bych to nazvat mnohem expresivněji, ale nejsem hulvát.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA