Turnov. FOTO: Jindra Hubačová
Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany
12. 2. 2025Index prosperity a finančního zdraví nově sleduje i kvalitu života v českých regionech. Jeho nové rozšíření, Index prosperity regionů, porovnává 206 tuzemských mikroregionů podle 37 indikátorů v oblastech jako ekonomika, zdravotní péče nebo vzdělávání.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Škopánová
15.2.2025 13:36
Paní Caklová já sice nepíši hulvátství ale poznám když ho píše někdo jiný. Mějte se.
Jitka Caklová
15.2.2025 12:35
Já vím, že občas píši hovadiny, díky nim poznávám, když je píše někdo druhý. "Když dva říkají totéž, není to vždy totéž." Tak hezký den s :-)
Jitka Caklová
15.2.2025 12:10
:-) :-) 11:57 "musím s vámi souhlasit, hlavně s vaší větou, že píši hovadiny" :-) :-)
Jitka Caklová
15.2.2025 12:04
Tahle kočkovaná s vámi mě baví, jinak bych s vámi nediskutovala a nyní: Oprava a doplnění 11:48: ....neboť jste to napsala vy, je to z vaší hlavy a se mnou to nemá nic společného.
Olga Škopánová
15.2.2025 11:57
Paní Caklová zase s vámi musím souhlasit hlavně s vaší větou že píši hovadiny, platí to o vás neboť jste to napsala vy.
Jitka Caklová
15.2.2025 11:48
Paní Škopánová, pokud píšete o větě, kterou jste napsala dnes v 08:25, tak s vámi také vřele souhlasím, platí to o vás, neboť to napsala vy.
Olga Škopánová
15.2.2025 10:53
Paní Caklová no konečně jste se probudila nezbývá mi než vřele souhlasit.
Jitka Caklová
15.2.2025 08:53
Paní Škopánová, každý mluví a píše jen o tom, co má v sobě, jaký je on sám. Nic víc nic míň.
Jitka Caklová
14.2.2025 19:32
A jen tak mimochodem, zvíře je hovádko boží a hovadina je odvozenina. Hovádko také nic netuší o tom, co je reinkarnace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA