Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany
Turnov. FOTO: Jindra Hubačová

Index prosperity regionů: Nejlepší podmínky k životu v Česku má Turnov. Nejhůře jsou na tom Podbořany

12. 2. 2025

Index prosperity a finančního zdraví nově sleduje i kvalitu života v českých regionech. Jeho nové rozšíření, Index prosperity regionů, porovnává 206 tuzemských mikroregionů podle 37 indikátorů v oblastech jako ekonomika, zdravotní péče nebo vzdělávání.

ekonomika města a obce společnost životní styl
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Škopánová
Paní Caklová já sice nepíši hulvátství ale poznám když ho píše někdo jiný. Mějte se.
Jitka Caklová
Já vím, že občas píši hovadiny, díky nim poznávám, když je píše někdo druhý. "Když dva říkají totéž, není to vždy totéž." Tak hezký den s :-)
Jitka Caklová
:-) :-) 11:57 "musím s vámi souhlasit, hlavně s vaší větou, že píši hovadiny" :-) :-)
Jitka Caklová
Tahle kočkovaná s vámi mě baví, jinak bych s vámi nediskutovala a nyní: Oprava a doplnění 11:48: ....neboť jste to napsala vy, je to z vaší hlavy a se mnou to nemá nic společného.
Olga Škopánová
Paní Caklová zase s vámi musím souhlasit hlavně s vaší větou že píši hovadiny, platí to o vás neboť jste to napsala vy.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, pokud píšete o větě, kterou jste napsala dnes v 08:25, tak s vámi také vřele souhlasím, platí to o vás, neboť to napsala vy.
Olga Škopánová
Paní Caklová no konečně jste se probudila nezbývá mi než vřele souhlasit.
Jitka Caklová
Paní Škopánová, každý mluví a píše jen o tom, co má v sobě, jaký je on sám. Nic víc nic míň.
Olga Škopánová
Paní Caklová své hulvátství sice okecáváte ale dost trapně.
Jitka Caklová
A jen tak mimochodem, zvíře je hovádko boží a hovadina je odvozenina. Hovádko také nic netuší o tom, co je reinkarnace.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody