Ilustrační foto: Freepik
Šikana. Kdo se s ní nesetkal, může mluvit o štěstí
19. 2. 2025Každou chvíli se dočteme o trápení, ponižování a ubližování, a nejen to, dokonce se můžeme i podívat! V dnešní době internetové jsou často útoky na slabší a zranitelné natáčeny a posléze i zveřejněny
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
19.2.2025 10:07
Také jsem byla ve škole šikanována, ale až od čtvrté třídy, když na míso pana řídícího, nás začala učit soudružka učitelka. Pod jejím vlivem a pro svůj původ, jsem začala ztrácet svoji hodnotu. Dlóóóuhá léta trvalo, než jsem ji znovu našla. Nepotřebovala jsem k tomu psychologa, stačilo pár let mých začátků zde na i60 :-) :-) :-)
Libuše Křapová
19.2.2025 10:02
Souhlasím s komentářem paní Šárky - modelka Terezka. Já sama šikanu ve škole nezažila - když nepočítám paní učitelku v první třídě. Po letech při pokecu se mi kamarádka svěřila, že ji dodnes udivuje, proč mne ta učitelka tak moc neměla ráda. Já to teď už vim. Dcera se se šikanou setkala ve čtvrté třídě, svěřila se mi, a moc prosila, ať nic nedělám. Kvůli tomu se rozhodla pro víceleté gymnázium, a tam měli ve třídě dobrou partu. Šikana je i tématem mé první knížky pro děti - Rozlouskni oříšek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA