Cerová vrchovina. FOTO: Vladimír Držík, CC BY 3.0, commons.wikimedia
Vyrážíme do přírody, dokud to ještě jde
16. 2. 2025Jsme čtyři muži ve věku 71, 71, 73 a 76 let, kteří milují toulání. Hlavně po Česku, Slovensku, Polsku a Maďarsku. Jako důchodci máme spoustu volného času. Vyrážíme především mimo sezónu a hlavně přes pracovní týden.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
16.2.2025 13:46
Já to tam nedávám. Už jsme to řešili s panem Raškou. Zatím to nezamezil. Kdy se konečně začnete vyjadřovat k článku a ne k mé osobě. Asi vám to dělá dobře, když můžete někoho nasrat. Celá ta dnešní diskuze je o hovně. Bohužel to musím říci sporostě. Zbytečně tady lidi zbavujeme. Mějte se hezky. Hodně zdraví přeji. Žádnou závist a spokojený život. Jindra
Jindřich Berka
16.2.2025 13:33
Vykašlete se už na mě. Mou arogancí se bráním vašim útokům. Tak Proboha už mě nečtěte. Já o vás nestojím a vy umíte jen krtizovat. Co vlastně umíte?
Jana Kollinová
16.2.2025 13:27
Pane Berko, o tom to je. Nejsme zlé babky, jenom nepatříme do skupiny, která omdlí nad článkem plným laskavosti, lásky, empatie, protože jsme poznaly Vaši druhou tvář, schopnou urážek, neakceptace kritiky, maximální arogance. Ano, jste aktivní a konáte ve svém věku úctyhodné činnosti ve zdravotnických zařízeních, s přáteli, a děláte to rád, a to Vám přeji. Jen Vám chybí sebereflexe a nejste jediný, kdo pomáhá bližním. Osobně je mi jedno jaký jste, jen se vymezuji vůči přetvářce, což mi umožňuje diskuze na i60.
Jitka Caklová
16.2.2025 13:06
:-) :-) Kdybyste mi za to stál, tak bych vám na ty vaše záda ráda vlezla, neboť, "Když do pekla, tak na pěkným koni." :-) :-)
Jindřich Berka
16.2.2025 13:02
Paní Caklová nezkoumejte mé slovíčka, ale zkuste něco napsat. Vy všechny zlé babky mu můžete vlést na záda.
Jindřich Berka
16.2.2025 12:57
Paní Kollinová a jsme opět v ringu. Smiřte se s tím, že jiný nebudu. Já píši, abych druhé povzbudil. Vás můj článek evidentně nezajímá a to vaše sděleni pořád opakujete. No a co? Tak si čtěte někoho jiného a mě neotravujte. Já vím jaký jsem. Vy jste svatá?
Jitka Caklová
16.2.2025 12:55
"Chodíme po horách přes šedesát let. Kašleme na přejídání ze švédských stolů." Kdy jste se tedy "prožral k cukrovce", jak jste se několikrát zmiňoval ve svých článcích. Tedy, ne že by mě to zajímalo, jen se mi zdá, že si občas protiřečíte. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA