Franz Kafka. FOTO: wikipedia, volné dílo
Dopis Franzi Kafkovi
29. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
1.2.2025 19:38
Míšo, jste se sestrou skvělé, hledaly jste a našly. Sebe. Nevím, co je horší, zda otec co odejde, či otec, kterého jsem nepoznala, ani nikoho z jeho příbuzenstva. A spousta myšlenek, které musím nechat plynout, není na ně odpověď.
Zuzana Pivcová
29.1.2025 16:46
Míšo, je vzácné, když člověk nalezne svou spojitost s nějakou známou osobností. Byť složitou.
Dagmar Vargová
29.1.2025 15:43
Moc hezké, upřímné, dojemné... a dodatečně Vám přeji vše nejlepší k narozeninám, které jste nedávno oslavily s Vaší sestrou Ingrid :-).
Věra Ježková
29.1.2025 14:21
Zajímavé téma dopisu. Po knížce se podívám v knihovně. Otce jsem viděla naposled v 16 letech. Maminka se snažila ovlivňovat můj život až do svého odchodu do domova pro seniory. Bránila jsem se, jak se dalo.
Hana Rypáčková
29.1.2025 08:59
Hezké, já často navštěvuji trasu z Radomyšle do Oseka. Je tam hřbitov s ostatky Franzova dědečka. https://www.kohoutikriz.org/autor.html?id=kafka&t=p /Můj švagr tvoří tyto stránky./
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA