Dopis Franzi Kafkovi
Franz Kafka. FOTO: wikipedia, volné dílo

Dopis Franzi Kafkovi

29. 1. 2025
historie literatura osobnosti Zimní soutěž 2025
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Míšo, jste se sestrou skvělé, hledaly jste a našly. Sebe. Nevím, co je horší, zda otec co odejde, či otec, kterého jsem nepoznala, ani nikoho z jeho příbuzenstva. A spousta myšlenek, které musím nechat plynout, není na ně odpověď.
Michaela Přibová
Děkuji vám všem za komentáře.
Blanka Lazarová
Velmi zajímavě uchopený dopis. Pěkné. :-)
Zuzana Pivcová
Míšo, je vzácné, když člověk nalezne svou spojitost s nějakou známou osobností. Byť složitou.
Dagmar Vargová
Moc hezké, upřímné, dojemné... a dodatečně Vám přeji vše nejlepší k narozeninám, které jste nedávno oslavily s Vaší sestrou Ingrid :-).
Věra Ježková
Zajímavé téma dopisu. Po knížce se podívám v knihovně. Otce jsem viděla naposled v 16 letech. Maminka se snažila ovlivňovat můj život až do svého odchodu do domova pro seniory. Bránila jsem se, jak se dalo.
Vlastimila Kosorínová
je těžké ,být dítětem a taky je těžké být rodičem.
Věra Lišková
Krásný dopis.
Alena Velková
Zajímavě zpracované téma. Díky.
Hana Rypáčková
Hezké, já často navštěvuji trasu z Radomyšle do Oseka. Je tam hřbitov s ostatky Franzova dědečka. https://www.kohoutikriz.org/autor.html?id=kafka&t=p /Můj švagr tvoří tyto stránky./

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody