Všechny fotografie: Z osobního archivu Jaromíra Šišy
O tom, jak jsem si udělal hezký den
27. 1. 2025Udělat si "hezký" den ještě neznamená, že musí něco nutně vyletět do povětří. Bohatě stačí souhrn drobných událostí, které se s odstupem času stávají úsměvnými. Byť je to příběh malinko letitý, posuďte sami, co se může stát během jediného dopoledne.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
30.1.2025 17:21
:-) No, stát se může ledacos, ale nemít techničák na STK, to už by bylo na pováženou. :-) :-)
Jitka Caklová
28.1.2025 14:56
"Když to nevíte, jedete v klidu......". Já to takto vnímám u svého zdraví. "O čem nevím, to mi není....". Proto nechodím ani na dobrovolné preventivní prohlídky, pouze jednou za dva roky na povinné za poplatek, ohledně oprávnění k řízení motorového vozidla a funguji bez problémů. Tedy pokud mě nepřepadne Pan Streptokok, proti němu je preventivní prohlídka platná, jak "mrtvýmu zimník". :-)
Jana Kollinová
28.1.2025 13:22
Obdivuji motorkáře duší i srdcem, tedy jejich, mé srdce má jiné priority. První pouto s touto specifickou skupinou jsem zažila po zhlédnutí filmu Modrá Electra Glide a o několik desítek let později, když se v Teplicích konala motorkářská svatba. Neskutečný zážitek při pohledu na stroje dokonalé do posledního detailu, na jejich sebevědomé majitele, bez ohledu na věk. Všichni úžasní ve svých kožených oblecích, výstroji na motorkách, dokonalí v každém slova smyslu. Byli zde motorkáři z Německa, Rakouska, Nizozemí, nevím odkud ještě, ale tu výjimečnou krásu a dokonalost nikdy nezapomenu. Už ani nevím jak vypadal ženich s nevěstou, ale motorky vidím dodnes. Ponořena do vzpomínek na nádheru strojů a jejich majitelů mi poněkud uniká pointa "hezkého dne" po přečtení článku, ale to je jedno. Motorkáři jsou specifickou dokonalou komunitou dle mých priorit "Harleyářů"
Zdenka Soukupová
28.1.2025 12:53
Ale zase jste měl na delší dobu vybráno ne? Myslím ty mínusy. Pak zase bylo hoooodně dlouho dobře. :-)
Jitka Caklová
28.1.2025 08:00
Tak už to někdy bývá, že kvůli věcem nepodstatným, míjejí nás věci podstatné :-)
Blanka Lazarová
27.1.2025 21:37
Když se daří, tak se daří. Zpětně.... samá banalita, tedy až na tu závadu na motorce. :-) Přeji hodně šťastných km bez nehody. :-)
Zuzana Pivcová
27.1.2025 20:15
Když jsem uviděla Vaši titulní fotku s motorkou, málem jsem upadla, protože jsem spatřila Jirku, s kterým jsem jezdila na motorce. Kde je tomu konec, a přitom to není dávno. Jenže osud to chtěl jinak. Přeji Vám mnoho skutečně hezkých dnů. I s motorkou. Na chopperech jezdí i senioři. Jednoho jsem tu kdysi pro íčko zpovídala.
Eva Mužíková
27.1.2025 16:24
Když se to s....., tak. Máte pravdu. Tak jak píšete v předposledním odstavcl : Když to nevite jedete v klidu.......Je mi osmdesát, koupila jsem si pro cestováni v celém kraji Opuscard, takže vlastně jezdim zadarmo. Nojo, ale nesmim zapomenout pouzdro se všemi doklady včetně peněz doma. Revizor by asi nevzal v úvahu mou vrásčitou tvář. Předpis je předpis... Jsem poseroutka, než se dohadovat a pobavit spolucestující: " Hele, babka jede na černo" Již nejméně dvakrát jsem cestu domů z centra absolvovala pěšky. Ale chůze je přece zdravá, nějaké kilometry navíc mne přece nerozhodí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA