Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Také nedáte dopustit na kysané zelí?
19. 1. 2025Určitě jste to už slyšeli nebo četli. Kysané zelí je vitamínová bomba, má blahodárný vliv na naše zdraví a navíc skvěle chutná. Je to ideální potravina pro zimní období, kdy tělo trpí nedostatkem světla a na každém rohu na nás útočí viry či bacily.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
21.1.2025 19:02
To je zase dobrot, polévku s fazolemi a pekacek, určitě udělám. Díky.
Jana Kollinová
21.1.2025 13:40
Už název článku mě lákal na předpokládanou gurmánskou nabídku receptů s kysaným zelím. Nezklamala jsem se a děkuji za inspiraci.
Dušan Brabec
19.1.2025 21:45
Nad hutnou a chutnou zelňačkou s nakrájenou dobrou klobáskou a vařeným bramborem nic lepšího snad není!
Hana Rypáčková
19.1.2025 21:43
"Mlsná kozo, pojď na zelí , máme dobré kyselé.. " Asi proto mám zelí od dětství moc ráda
Zuzana Pivcová
19.1.2025 20:07
Kysané zelí mám moc ráda, kdysi mi ho i doporučovala lékařka z Institutu celostní medicíny pro nápravu mého tehdy narušeného zažívání, prý alespoň šťávu. Jedno z nejlepších zelí, jaké jsem kdy jedla, byl dárek od našeho šéfa Honzy. Samozřejmě vlastní domácí.
Dana Straková
19.1.2025 19:24
Zelí máme domácí, kysané v kameninovém zelňáku ve sklepě. Hrdě každému, když mu u něj něco předkládám hlásím, že to "kysal dědeček úplně sám". Ale ten puch, když se zelňák otevře, to je teda síla. To kdybyste k nám zrovna přišeli, tak by si mysleli, že jsme se tam všichni po.....
Marie Měchurová
19.1.2025 17:29
Vlaďko, parádní recepty. Kysané zelí miluju, je to nejlepší prevence proti nemocem a nachlazení. Určitě některý vyzkouším. Nejraději ho mám ale syrové.
Hana Polednová
19.1.2025 17:06
Vlaďko, moc dobré recepty. Kysané zelí mám moc ráda. Dávám si ho velmi často místo vařeného. Určitě z toho něco zkusím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA