Řeka
Všechny fotografie: Anna Čípová

Řeka

18. 1. 2025

Článek Stokrát stejnou cestou od pana Rašky končil takto: „A jak je to u vás? Také máte svá místa, která rádi navštěvujete několikrát za rok? Napište o nich...“ Tak píši.

Mám hodně míst, kam se ráda během roku opakovaně vracím. Ale nejčastěji jsem u řeky. Není divu, když k toku řeky Rožnovská Bečva to mám z domova asi 200 m a chodím tudy do města i do lesa.

Proměny řeky a jejího okolí v průběhu roku 2024 uvidíte ve fotogalerii.

Přeji nám všem pohodový rok se spoustou příjemných vycházek a výletů. 

fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Také mám ráda procházky kolem vody, pořád je co obdivovat.
Martina Růžičková
Aničko, díky za krásný dokument o životě řeky. Přeji dobré světlo. :-)
Eva Mužíková
Aničko, každá fotka jako pohlazení na duši pro milovnika přírody.
Zuzana Pivcová
Mám ráda města i městečka u řek velkých či malých. Mají svou svéráznou atmosféru. Teď tady chodím den co den kolem Vltavy nebo přes ni.
Marie Měchurová
Jako vždy, krásné. K Rožnovské Bečvě mám vřelý vztah. 2 x jsem byla na pionýrském táboře v Zemědělské škole hned vedle řeky. Chodili jsme se do ní koupat a opalovat na dřevěných splávcích.
Marie Seitlová
Aničko moc se mi líbí proměny Bečvy v tvém podání. Umíš zachytit vždy to krásné a podstatné.
Helenka Vambleki
Moc pěkné fotky, řeku znám, několikrát jsem u ní seděla
Anna Potůčková
Aničko moc hezké fotky. Fotky s vodními hladinami mám moc ráda. A je jedno zda jsou to fotky potůčků, potoků, říček, řek nebo od jezer či moří.
Blanka Lazarová
Aničko, pěkná dokumentace tvými krásnými fotkami. Kolem řeky je pořád co obdivovat. Těším se, až bude dokončena kultivace břehu Svratky v Brně. Mohli bychom mít krásnou promenádu podél řeky. Ale kdy to bude hotové ... čert ví.
Naděžda Špásová
Aničko, krásné fotky a ano, mám svá místa, která aspoň jednou za rok navštívím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 3. týden

Uplynulý víkend probíhal projekt "Ptačí hdinka", kdy se lidé mohli zapojit do sčítání ptactva u krmítek. Možná jste se také zapojili a pak bude pro vás kvíz tohoto týdne, který je na téma "Ptáci v Česku", jistě jednoduchý.