Večerní Prahou sem tam
Všechny fotografie: Hana Polednová

Večerní Prahou sem tam

16. 1. 2025

Zima je v posledních letech taková nijaká. Sněhu moc nebývá, spíše se střídá mlhavé počasí s deštěm, to pak bývá průšvih pro řidiče i chodce, někdy to vypadá zase na jaro.

Leden jsem začala jako každým rokem aktivně. Nejraději chodím se skvělou partou seniorů, nazývanou „CAPáci“, ale chodím i sama. Vlastně ani ne sama, společnost mi dělají moje hůlky. Bez nich by moje páteř naříkala a tak s nimi chodím už několik desítek let.

V sobotu 11. ledna se konal pochod „Večerní Prahou aneb po stopách plynových lamp“, který pořádal KČT. Chodím každoročně s naší partou, tentokrát to bylo za velmi chladného a větrného počasí. Praha byla plná turistů, zvláště na Karlově mostě jsme se stále ztráceli. Tentokrát byl cíl v místě startu, můj dotaz v cíli na počet registrovaných – 408 lidí, 2 psi, 1 plyšový slon. Přibyl mi další diplom a razítka do notýsku.

Večer se nefotí zrovna nejlépe, pár fotek nabízím k nahlédnutí a projděte se se mnou.

cestování fotografování Praha
Hodnocení:
(4.9 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Hani, fotky ti vyšly moc dobře. Super vycházka.
Daniela Řeřichová
Hani, to vypadá na zajímavou akci. Parádně jste se prošli. Jsi nezmar. Díky za sdílení a fotečky.
Anna Potůčková
Večerní Prahou bych se také ráda někdy prošla. Fotky jsou zajímavé a zdařilé.
Naděžda Špásová
Hanko, na Prahu mám spoustu vzpomínek, nějakou dobu jsem tam žila. Tvoje zajímavé a hezké fotky mi to připomněly. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 3. týden

Uplynulý víkend probíhal projekt "Ptačí hdinka", kdy se lidé mohli zapojit do sčítání ptactva u krmítek. Možná jste se také zapojili a pak bude pro vás kvíz tohoto týdne, který je na téma "Ptáci v Česku", jistě jednoduchý.