Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vladislava Dejmková
13.1.2025 10:14
Je to moc příjemná a hezká foto procházka. Také se snažím spěchat ven, když je sníh a slunce, nebo alespoň jedno z toho. U nás je teď pocukrováno, ale sníh na slunci rychle taje. Už mnoho let jsem se nebrodila hlubokým sněhem, i když to ještě pamatuji. Byly doby, kdy jsem si před domem v centru nasadila běžky a dalo se na nich dostat na běžeckou stopu podle Labe.
Vlasta Ledlová
13.1.2025 10:13
Moc hezky zachycené kouzlo okamžiku.
Alena Tollarová
13.1.2025 10:03
Martino, na Tvoje fotoprocházky se vždy těším. Umíš báječně zachytit atmosféru a pohrát si s detaily. Děkuji.
Irena Mertová
13.1.2025 09:37
Úspěšná procházka, moc hezké fotky... :-)
Dana Puchalská
13.1.2025 08:27
Martino,Ty prostě UMÍŠ fotit. Ano,Praha a sníh je poslední roky takový malý zázrak. Děkuju.
Marie Ženatová
13.1.2025 08:01
Díky moc za nádhernou a skutečně velmi vzácnou fotodokumentaci ♥
Alena Velková
12.1.2025 21:11
Moc pěkné fotky. Prohlížela jsem si je několikrát.
Blanka Lazarová
12.1.2025 20:46
Martino, moc pěkná procházka s fotoaparátem. Je vidět, že se sněhem je to bída. I když na některých fotkách to vypadá, jako by sněhu bylo dost, ale ..... Fotky máš pěkně zpracované. Díky za procházku mojí milovanou Prahou. :-)
Daniela Řeřichová
12.1.2025 20:43
Martino, nádhera, ty jsi mistr detailů a černobílé fotky. Já jsem podobně spěchala na poslední chvíli v neděli.