Eva Mužíková
11.1.2025 20:27
Paní Aleno, krátce jste vyjádřila svůj podtoj k životu a i já to tak cítím. Hodně krásných dnů s Vaším čtyřnohým parťákem, s kamarádkou, nebo jen tak s knížkou v ruce, či při sledování oblíbených TV pořadů.
vlasta onderková
11.1.2025 19:34
souhlasím se vším.
Dušan Brabec
11.1.2025 19:13
Plně se ztotožňuji s vaší filosofií. Byť mně skoro přes rok trvalo, než jsem se vzpamatoval z úmrtí manželky, následně se již plně věnuji jen aktivitám, které mně přinášejí radost a potěšení. Ani žádného domácího mazlíčka k tomu nepotřebuji. Mám radost ze života a jen si přeji, abyse mně zdraví úměrné věku udrželo co nejdéle a mohl dále cestovat, navštěvovat výstavy a kulturní akce a mimo jiné i psát články na i60.
Anna Potůčková
11.1.2025 17:22
Článek se mě líbí. Přeji Vám hodně zdraví, štěstí a radosti z každého okamžiku. Dokud má člověk manžela, partnera, tak je dobře. Horší to asi bude u těch co zůstali sami. Asi také záleží na povaze takového člověka, zda se dovede radovat, přizpůsobit a udělat něco proti nudě a smutku. Možnosti jak se zabavit jsou.
MIROSLAVA JELÍNKOVÁ
11.1.2025 09:29
Ano, Vám gratuluji, hodně zdraví a radosti, a děkuji za článeček. Taky vstanu, jak kdy, lépe, hůře, neděkuji, ale jsem ráda... Také mám psíka, 3 denně ven. Počasí nám moc nepřeje, už mu bude 12 let, ale i tak díky za něho. S tím jídlem to mám podobně, Knihy nějaké doma, do knihovny nechodím, ale zase po sto letech sem tam divadlo se spolužačkou! krása. Vše podle svého. Vnoučátka rostou, nejstarší bude 18, vnukovi v Holandsku 11, další tři jsou prvňáčci... nemám na ně moc sílu poslední rok v bolestech s vazem a kyčlí, ale není to na operaci, po 14ti měsících chodím na rehabilitace, elektro, čeká mě cvičení. Budu doufat, zase tolik mi není. Tak krásný víkend všem.
Marie Seitlová
11.1.2025 08:31
Do dalších aktivních dní vám přeji hlavně zdraví a pohodu.
Jana Šenbergerová
11.1.2025 06:56
Také vám přeji všechno nejlepší. I z omezených možností si můžeme vybrat ty, které nás potěší. V tomto ohledu jsou naše možnosti zcela neomezené.
Pavla Žídková
10.1.2025 21:07
Děkuji za tento příspěvek. Užívejte si života, přeji hodně zdraví a dobré nálady do nového roku.
Alena Gebauerová
10.1.2025 21:01
Fotka není moje, dalaji tam redakce,
Jan Zelenka
10.1.2025 20:58
To, že člověk na stará kolena mnohdy zůstává sám, to je věc osudu. Proti tomu jsme krátcí. Je jen otázkou, jak se s tím vyrovnat. Děláte to dobře, máte možnosti. Ne každý má ale tyto možnosti i schopnosti. Snažme se proto žít!