Krásná i s brýlemi. Dřívější vada na kráse je nyní plus
Ilustrační foto: pexels a ingimage

Krásná i s brýlemi. Dřívější vada na kráse je nyní plus

18. 1. 2025

Brýle bývaly považovány za nutnost, za handicap, nikoli za módní záležitost. V tomto směru se hodně změnilo. Pro mnoho žen jsou nyní žádaný módní doplněk.

Stačí vejít do optiky a člověk žasne. Výběr brýlí je obrovský. A prodejen s nimi přibývá. Je to důkaz toho, že brýle se staly běžnou součástí našich životů a mnozí lidé si jich pořizují několik. Někdo ze zdravotních důvodů, někdo proto, že prostě chce mít různé na různé příležitosti. Do práce, na běžné nošení, do společnosti, na sport. A nemálo lidí si je pořizuje pro radost. S červenými obroučkami k červenému kabátu, s narůžovělými skly k růžovému, výrazné černé k minimalistické bílé košili.

Pro mnohé ženy se brýle staly módním doplňkem. Když se podaří najít opravdu zajímavé a udělat si jasno, co které dámě sluší k  tvaru obličeje a účesu, zpravidla je pak na ně radost pohledět.

Tady je malá ukázka, jak skvěle mohou ženy vyššího věku s brýlemi vypadat.

Snímek obrazovky 2025-01-05 v 13.43.45.png

Snímek obrazovky 2025-01-05 v 13.45.12.png
Ilustrační fota: Pexels, Ingimage, Freepik

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Řezáčová
Paní Mužíková, 18:04 - sluneční brýle jsou fajn na slunku, ale když např. vejdete do prodejny, tak vidíte leda houbelec, nebo někoho potkáte, s tmavými brýlemi to není z očí do očí - tak kam s nimi? Posunout je nahoru do vlasů je nejjednodušší ... Mně ve vlasech nikdy nedržely, tak jsem je držela v ruce - překážely nebo strkala do kabelky - to zdržovalo ... Teď nosím stále brýle dioptrické a tzv. zabarvovací, tak je to v pohodě :-)
Hana Řezáčová
Nějak se mi nevyvedlo 5 hvězdiček :-) - Hezké dámy, hezké brýle!
Marie Faldynová
Brýle nosím od dětství, není nad zdravé oči, ale je pravda, že dnes se dají brýle vybrat opravdu pěkné. Starší modely si nechávám jako rezervní, mám dost silná skla a bez brýlí bych to měla těžké.
Jitka Hašková
Přístup k brýlím se změnil dávno v 60. letech, když je začala nosit zpěvačka Naďa Urbánková.
Jitka Caklová
:-) :-) Evo, časy se mění, když jsem toto napsala před pár lety, málem jsem byla ukamenovaná. Ale můžu Tě uklidnit, dnes už mě to nebolí. :-) :-) :-)
Eva Mužíková
Já jsem přímo vysazená na to, když někdo nosí sluneční brýle ve vlasech. A že je i mezi námi takových žen několik. Nekamenujte mne, je to jen můj názor.
Zuzana Pivcová
Brýle mnoha ženám sluší, ale velké kulaté obroučky, jejichž móda trvá už řadu let, se mi zrovna moc nelíbí.
Jarmila Komberec Jakubcová
Dámy jsou velmi půvabné i bez brýlí, jak paní O.Š. A brýle jen jejich půvab doplňují.
Dana Straková
Je to zvláštní, ale tentokrát musím s paní Škopánovou zcela bezvýhradně souhlasit :-)
Jana Kollinová
Každá starší žena se může ozdobit brýlemi a při správné volbě může získat na atraktivnosti. Bez ohledu na komerční účel článku, jde o to lépe vidět a přitom dobře vypadat. Samostatnou kapitolou je byznys se značkovými slunečními brýlemi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 3. týden

Uplynulý víkend probíhal projekt "Ptačí hdinka", kdy se lidé mohli zapojit do sčítání ptactva u krmítek. Možná jste se také zapojili a pak bude pro vás kvíz tohoto týdne, který je na téma "Ptáci v Česku", jistě jednoduchý.