FOTO: Z osobního archivu Miloslava Šaška
Můj zážitek roku 2024: Život poutníka
31. 12. 2024Jsem poutník. Letos mi bylo sedmdesát let. Pěšky se procházím po Evropě. S dálkovými trasami jsem začal, bohužel, až před deseti lety. To jsem si zkusil 1000 kilometrů přechodu Španělska po Svatojakubské cestě do Santiaga de Compostela.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
31.12.2024 18:30
Obdivuhodné je vaše cestování, přeji vám ještě hodně cest ve zdraví a pohodě.
Eva Mužíková
31.12.2024 18:29
Pane Miloslave, přečetla jsem si Váš článek v odpolední pauze mezi vařenim, bylo to velmi zajímavé zpestření dne. Obdivuji Vás.
Blanka Lazarová
31.12.2024 14:34
Moc se mi vaše putování líbí. Naše země je krásná a málokdo ji má pořádně prošlapanou po svých. Sledovala jsem ráda v TV Stezku Českem. Tak ať vám to pěkně šlape ve zdraví a radosti i v novém roce. :-)
Lenka Kočandrlová
31.12.2024 14:31
Něco na tom je,si tak chodit,nedělat si skoro s ničím starosti. Možná by se mi to taky líbilo,ale odrazuje mě spaní - pokaždé jinde,na cizí posteli...Já se často pořádně nevyspím ani ve vlastní posteli.Čili bych šla asi tak dva dny,pak by mne bolely nohy,byla bych otrávená s nevyspání a šlus. Raději si přečtu,jak si štrádovali jiní.Seriál v TV byl docela zajímavý a aspoň některá místa ukázal,kam se já nikdy nepodívám.
Jana Šenbergerová
31.12.2024 12:23
Článek dlouhý, ale krásný! Stezku Českém jsem si částečně "prošla" s Miroslavem Vladykou v televizním seriálu. Už jen mohu litovat, že si ji po vlastních neprojdu. Nicméně dokud to šlo, chodila jsem hodně a ráda, často také sama. Naštěstí je u nás krásně a žádná cesta není marná, ani ta krátká. Vám i všem dalším poutníkům přeji úspěšný rok plný krásných cest.
Marie Měchurová
31.12.2024 12:14
Pane Miloslave, jste úžasný. Hodně popisovaných míst jsme si taky prošli, i když ne na jeden zátah. My jsme letos dali jen Lysou horu, Borůvkovou horu, Roháče a Opavsko. Dávám Vám za pravdu, je u nás krásně. Tak ať Vám to šlape!!
Danuše Onderková
31.12.2024 12:13
Pěkné povídání, dovedu se do toho vžít, když mi bylo 20, tak jsme s pionýry, 11-15 let, dělali přechod Beskyd po česko-polské hranici. 75 km za tři dny a v létě na táboře pro změnu přechod Krkonoš. Ale to byl jednodenní výlet, protože jsme měli děti od 9-15 let. Ale i to byla nádhera. Proto věřím, že to vaše putování muselo být nádherné...
Jarmila Komberec Jakubcová
31.12.2024 12:12
Moc mi zaujalo Vaše putování. Nejvíce obdivuji putování do Santiaga de Com. O tomto poutním místě jsem slyšela i četla mnoho zajímavého. Možná, že byste mohl napsat o této cestě více v samostatném článku. Děkuji a přeji v Novém roce 2025 hodně cestovatelských zážitků a pevné zdraví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA